Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Diensten tekst

Diensten

Het team van Gerda Rouvoet voert diverse werkzaamheden voor u uit, waaronder: 

  • Vervoer / parkeren
  • Rolstoel toegankelijk
  • Begeleiding
  • Haarwerken
  • Knopen / verstellen
  • Administratie / verzekering

Vervoer / Parkeren

Is vervoer door omstandigheden moeilijk te regelen? Dan regelen wij dit voor u! Het is ook mogelijk dat wij bij u aan huis komen. Parkeergelegenheid is voor de haarwerk salon aanwezig, op minimale loopafstand kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer.

Rolstoel toegankelijk

Er is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid. Er zijn daarom geen drempels en verhogingen in onze zaak en het toilet is toegankelijk voor iedereen.

Begeleiding

U ontvangt begeleiding van ons zowel voor als na de aanschaf van een haarwerk. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan onderhoud en verzorging.

Haarwerken

Gerda Rouvoet biedt haarwerken aan voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Onze ruime voorraad van een aantal zeer goede leveranciers zal onze klant altijd doen slagen in de aanschaf van een haarwerk. Wij leveren een scala aan haarwerken, echt haar, synthetisch, en vele varianten hierop.

Onderhoud / verzorging

Wij verzorgen onderhoud en verzorging voor zowel het haarwerk als uw eigen haar. Diverse noodzakelijke producten garanderen een optimaal draagcomfort en staan garant voor een optimale levensduur van het haarwerk. Bovendien bieden wij u een aantal alternatieve producten ter vervanging van een haarwerk. Hierbij denken we aan verschillende mutsjes (BUFF) in allerlei kleuren. Deze producten zijn van een hoge kwaliteit en bieden een optimaal draagcomfort.

Knopen / verstellen

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer door vakkundig opgeleid personeel uitgevoerd. Voordeel van eigen beheer is dat bepaalde werkzaamheden niet verzonden hoeven te worden en de wachttijd voor de klant minimaal is.

Administratie / verzekering

Administratiegegevens blijven bij ons intern en worden strikt vertrouwelijk behandeld. Administratiegegevens plus de nodige handelingen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor vergoedingen van verzekeringen worden door ons op verzoek geregeld. De vergoeding kan ook verrekend worden met de rekening die u krijgt (enkele verzekeringen uitgezonderd).

Eerste Contact

Mogelijkheid eerste contact plaats vindt binnen 5 werkdagen. U kunt altijd het contactformulier invullen zodat wij u terug kunnen bellen. Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog terug te bellen en anders de volgende dag. Uiterlijk binnen 5 werkdagen

Levertijden

De levertijd bij confectie haarwerk is per direct of 2 werkdagen. 

De levertijd voor haarwerken op maat is 12 weken.

Reserveren haarwerken

De mogelijkheid tot het reserveren van onze haarwerken is van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl