Gerda Rouvoet
Onze recensies

Gastenboek

Bekijk onze recensies en/of laat een recensie achter!

Reacties

Reactie geplaatst op 14 februari 2022 door Rita van Breugel

Vandaag mijn haarwerk opgehaald dat ik had uitgezocht na mijn diagnose kanker en het verlies van mijn haren. Het kennismakingsgesprek was een warm begripvol gesprek en na vandaag binnen te lopen als een verdrietig persoon was ik al snel op mijn gemak door de lieve begripvolle dames. Toen eenmaal de haren eraf waren en ik mijn haarstuk op had was ik een heel gelukkig mens. Ik vind het zo mooi en ben er zo blij mee. Lieve dames dank je wel voor de goede zorgen.

Reactie geplaatst op 28 januari 2022 door Lia

Altijd zeer gastvrij en kwalitatief erg goed verzorgd.

Reactie geplaatst op 27 januari 2022 door Shirley de Vette

Altijd prima behandeld. Goede service leuk personeel. En een mooi nieuw haarwerk. Mooie salon en je word discreet behandeld.

Reactie geplaatst op 12 mei 2021 door Nicoline

Lieve Gerda ,je hebt me heel erg blij gemaakt ! groeten van Nicoline de moeder van Miranda

Reactie geplaatst op 13 december 2012 door mevrouw Flemming

Ben op aanraden van een vriendin naar Rouvoet haarwerken in vught gegaan.Was mijn eerste ervaring met een pruik sorry haarwerk pruik is zo negatief zei men daar is ook wel .

Heb een hele mooie en fijn geholpen. Mijn klein dochter heeft me geholpen met dit bericht moet niet je eigen naam gebruiken zij ze .

Lief he groetjes.tot ziens.

.

Reactie geplaatst op 13 december 2012 door sandra

Hallo ben van de week in het JBZ geweest werd niet aan bevolen om naar Gerda Rouvoet tegaan in vught. Snap het niet heb veel mensen die ik ken die er geweest zijn ben zelf ook netjes geholpen . Verzekering is geregeld leuke zaak net personeel en vriendelijk en ik heb een mooi haarwerk. groetjes

Reactie plaatsen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM