Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Onze tevreden klanten tekst

Onze tevreden klanten

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant.In het begin heb ik lang lopen dubben ,maar naar maten ik kaler werd,heb ik advies gaan vragen bij Gerda.Ik was in het begin wat terug houdend ,ik dacht dat ik daar zelf niet mee over weg kon en dat ik elke week naar de kapper moest.Ik heb er  op de dag van van daag nog geen spijt van. En je bent altijd netjes.

Een tevreden klant.

 


Hoi Gerda,

Ik ben hartstikke tevreden over mijn pruik hoor! Makkelijk op te zetten en in model te brengen. Het wassen is me ook goed gelukt. Ik krijg hele goeie reacties. Ze vinden hem allemaal mooi en vinden het om te zien geen pruik, maar echt haar. Er was een vrouw die zei dat ik gelukkig m'n haar nog had haha. Die had echt niks in de gaten.

Bedankt voor de snelle service en voor het stukje zelfvertrouwen!

Blij dat ik het heb gedaan! Krijg nog steeds complimenten over mijn haarstuk!

Ik heb de haarziekte alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) en dus had ik bovenop mijn hoofd heel dun haar. Na jaren de Diane-35 pil geslikt te hebben ben ik vorig jaar opgenomen met een dubbele longembolie. Dus direct stoppen met deze pil. De arts vertelde me dat het afwachten was hoe mijn haren hierop zouden reageren. Nou dit werd er niet beter op. En ik voelde me steeds meer onzeker. Had in de loop van de jaren wel een zeer sterke haarlak gevonden die bestand was tegen windkracht 10, dus als ik dan eindelijk mijn haren mooi in model had geföhnd dan flink wat haarlak er op, zodat het de rest van de dag goed zat. Maar toch als er dan mensen achter me stonden voelde ik me niet op mijn gemak. Ook als het onverwachts begon te regenen, kreeg ik het spaans benauwd als ik geen paraplu bij had. Ook zwemmen met de kids was voor mij geen ontspanning, was meer bezig om te voorkomen dat mijn haren nat zouden worden, dan dat ik kon genieten. Daar er tegenwoordig heel veel mogelijk is op het gebied van haarvermeerdering ben ik verder gaan kijken, en ben uiteindelijk terechtgekomen bij Gerda.

Tijdens de 1e afspraak was ik zeer onder de indruk van de vele haarstukken die ze mij liet zien. Ze heeft me eerst kleine haarstukjes laten zien, maar heb uiteindelijk na een 2e afspraak toch de keuze gemaakt voor een groot haarstuk. Heb hier wel lang over nagedacht, want het is niet zomaar iets. Je zet iets op je hoofd waar je vervolgens ook mee de straat op gaat, en naar je werk gaat. De vele positieve reacties hebben mij heel goed gedaan. De meeste mensen denken dat ik net van de kapper kom. Ik heb een haarwerk gekozen dat veel op mijn oude kapsel leek, zodat de overgang niet zo groot zou zijn. De mensen zien nu wel dat ik een vollere haardos heb, maar denken vaak dat ik extensions heb. Laatst vroeg iemand aan me naar welke kapper ik altijd ga, ze vond mijn haren zo mooi zitten, zo’n leuk model. Nou dit wel toch wel wat zeggen. Mijn leven is door dit haarwerk een stuk prettiger geworden, voel me zekerder en heb ’s-morgens tijd over.

Wil Gerda bedanken voor de fijne gesprekken. Je hebt bij haar het gevoel dat ze snapt wat het is om dun haar te hebben/kaal te zijn. Ze had alle tijd voor je, en ook nadat ik mijn haarstuk had, heb ik haar kunnen bellen als ik vragen had. Ik kan Gerda Rouvoet dan ook zeker aanraden! Een haarwerk hoeft niet zo te zijn dat je op een afstand kunt zien dat het nep is, je hebt hele mooie net echt lijkende haarwerken. Dus mocht je je herkennen in bovenstaand verhaal dan zou ik zeker eens gaan kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn! Er kan meer dan je denkt.

Ingrid

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl