Gerda Rouvoet
Onze recensies

Klantrecensies

Bekijk onze recensies en/of laat een recensie achter!

Reacties

Reactie geplaatst door Mariette delange

Heb een haarstuk gekocht bij u mijn vraag is of je er naar wil kijken het is niet helemaal naar mijn zin . Hoor het graag van u wanneer u tijd heeft. Met vriendelijke groet Mariette de Lange

Reactie geplaatst door Rita van Breugel

Vandaag mijn haarwerk opgehaald dat ik had uitgezocht na mijn diagnose kanker en het verlies van mijn haren. Het kennismakingsgesprek was een warm begripvol gesprek en na vandaag binnen te lopen als een verdrietig persoon was ik al snel op mijn gemak door de lieve begripvolle dames. Toen eenmaal de haren eraf waren en ik mijn haarstuk op had was ik een heel gelukkig mens. Ik vind het zo mooi en ben er zo blij mee. Lieve dames dank je wel voor de goede zorgen.

Reactie geplaatst door Lia

Altijd zeer gastvrij en kwalitatief erg goed verzorgd.

Reactie geplaatst door Shirley de Vette

Altijd prima behandeld. Goede service leuk personeel. En een mooi nieuw haarwerk. Mooie salon en je word discreet behandeld.

Reactie geplaatst door Nicoline

Lieve Gerda ,je hebt me heel erg blij gemaakt ! groeten van Nicoline de moeder van Miranda

Reactie geplaatst door mevrouw Flemming

Ben op aanraden van een vriendin naar Rouvoet haarwerken in vught gegaan.Was mijn eerste ervaring met een pruik sorry haarwerk pruik is zo negatief zei men daar is ook wel .

Heb een hele mooie en fijn geholpen. Mijn klein dochter heeft me geholpen met dit bericht moet niet je eigen naam gebruiken zij ze .

Lief he groetjes.tot ziens.

.

Reactie geplaatst door sandra

Hallo ben van de week in het JBZ geweest werd niet aan bevolen om naar Gerda Rouvoet tegaan in vught. Snap het niet heb veel mensen die ik ken die er geweest zijn ben zelf ook netjes geholpen . Verzekering is geregeld leuke zaak net personeel en vriendelijk en ik heb een mooi haarwerk. groetjes

Reactie plaatsen

Onze tevreden klanten
Bekijk onze reviews 

Onze tevreden klanten

Klik op een review om het hele verhaal te lezen.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Review van Ingrid

Ik ben hartstikke tevreden over mijn pruik hoor! Makkelijk...

Bekijk review

Review van Ingrid

Hoi Gerda,

Ik ben hartstikke tevreden over mijn pruik hoor! Makkelijk op te zetten en in model te brengen. Het wassen is me ook goed gelukt. Ik krijg hele goeie reacties. Ze vinden hem allemaal mooi en vinden het om te zien geen pruik, maar echt haar. Er was een vrouw die zei dat ik gelukkig m'n haar nog had haha. Die had echt niks in de gaten.

Bedankt voor de snelle service en voor het stukje zelfvertrouwen!

Blij dat ik het heb gedaan! Krijg nog steeds complimenten over mijn haarstuk!

Ik heb de haarziekte alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) en dus had ik bovenop mijn hoofd heel dun haar. Na jaren de Diane-35 pil geslikt te hebben ben ik vorig jaar opgenomen met een dubbele longembolie. Dus direct stoppen met deze pil. De arts vertelde me dat het afwachten was hoe mijn haren hierop zouden reageren. Nou dit werd er niet beter op. En ik voelde me steeds meer onzeker. Had in de loop van de jaren wel een zeer sterke haarlak gevonden die bestand was tegen windkracht 10, dus als ik dan eindelijk mijn haren mooi in model had geföhnd dan flink wat haarlak er op, zodat het de rest van de dag goed zat. Maar toch als er dan mensen achter me stonden voelde ik me niet op mijn gemak. Ook als het onverwachts begon te regenen, kreeg ik het spaans benauwd als ik geen paraplu bij had. Ook zwemmen met de kids was voor mij geen ontspanning, was meer bezig om te voorkomen dat mijn haren nat zouden worden, dan dat ik kon genieten. Daar er tegenwoordig heel veel mogelijk is op het gebied van haarvermeerdering ben ik verder gaan kijken, en ben uiteindelijk terechtgekomen bij Gerda.

Tijdens de 1e afspraak was ik zeer onder de indruk van de vele haarstukken die ze mij liet zien. Ze heeft me eerst kleine haarstukjes laten zien, maar heb uiteindelijk na een 2e afspraak toch de keuze gemaakt voor een groot haarstuk. Heb hier wel lang over nagedacht, want het is niet zomaar iets. Je zet iets op je hoofd waar je vervolgens ook mee de straat op gaat, en naar je werk gaat. De vele positieve reacties hebben mij heel goed gedaan. De meeste mensen denken dat ik net van de kapper kom. Ik heb een haarwerk gekozen dat veel op mijn oude kapsel leek, zodat de overgang niet zo groot zou zijn. De mensen zien nu wel dat ik een vollere haardos heb, maar denken vaak dat ik extensions heb. Laatst vroeg iemand aan me naar welke kapper ik altijd ga, ze vond mijn haren zo mooi zitten, zo’n leuk model. Nou dit wel toch wel wat zeggen. Mijn leven is door dit haarwerk een stuk prettiger geworden, voel me zekerder en heb ’s-morgens tijd over.

Wil Gerda bedanken voor de fijne gesprekken. Je hebt bij haar het gevoel dat ze snapt wat het is om dun haar te hebben/kaal te zijn. Ze had alle tijd voor je, en ook nadat ik mijn haarstuk had, heb ik haar kunnen bellen als ik vragen had. Ik kan Gerda Rouvoet dan ook zeker aanraden! Een haarwerk hoeft niet zo te zijn dat je op een afstand kunt zien dat het nep is, je hebt hele mooie net echt lijkende haarwerken. Dus mocht je je herkennen in bovenstaand verhaal dan zou ik zeker eens gaan kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn! Er kan meer dan je denkt.

Ingrid

Review van Wilma

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van Wilma

Beste Gerda,

Toen ik in november te horen kreeg dat ik aan de chemo moest storte mijn wereld in. Ik dacht 'oh nee mijn haren', toch al iets wat mij zo dierbaar is.

Ik dacht meteen dadelijk zo'n antieke pruik, wat voor schut op je 41ste . Maar niets is minder waar, iedereen reageerde positief over mijn pruik. Het lijken je eigen haren wel, zelfs mijn zwager vroeg 'vallen je haren al uit', daarop zei ik heb al een pruik.

Bij deze wil ik zeggen, ik ben je zeer dankbaar voor de steun, 't luisterend oor en de mooie pruik in deze voor mij ó zo moeilijke periode.

Gerda en Kim, hardstikke bedankt voor de goede zorg

Groetjes van: Wilma

Review van Jan

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van Jan

Na t bericht da'k aan de chemo moest, zag ik als 'n berg tegenop, bestralen oké, dat doen we "even" maar chemo en kaal worden? Beuh!

Vóór de eerste behandeling op aanraden van mijn buurvrouw en kennissen naar rouvoet in Vught. Vreemd he? Aanbellen voordat je 'n salon in gaat. Als je binnenkomt snap je dat meteen: privacy is een groot woordaldien en is voor 'n hoop klanten erg belangrijk.

Werd heel goed opgevangen en kreeg duidelijke info over m'n pruik. Oh nee, haarwerk moet je zeggen. M'n hoofd werd opgemeten, haarwerken opgezet, kleur gekozen. Dan denk je nog: Zie je wel 't is een pruik en iedereen ziet dat!

Een week later kon ik weer terug komen en was m'n haarwerk ver klaar. Leuk!

Nu wachten op't uitvallen, wat begon op de 17e dag. Ik moest er aan geloven en 'n afspraak gemaakt.

Is erg eng als de tondeuse er aan komt, lijkt wel of je een weddenschap hebt verloren. Had m'n hoofd nog nooit gezien, wel 'n mooi hoofd. Nu het "moment suprême", het haarstuk: LEUK!

Heb hem nu een week en iedereen vind hem mooi. Mensen die van niks weten denken dat ik "gewoon" naar de kapper ben geweest en dat 't mooi zit.

Eerlijk is eerlijk: ik ben erg goed en leuk geholpen (èn opgevangen) vant hoe je er ook in staat: 't is niet niks.

Gerda, Kimy,

Jan

Review van een tevreden klant 1

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant. In het begin heb ik...

Bekijk review

Review van een tevreden klant 1

Ik ben al 10 jaar een tevreden klant. In het begin heb ik lang lopen dubben, maar naar maten ik kaler werd, heb ik advies gaan vragen bij Gerda. Ik was in het begin wat terug houdend, ik dacht dat ik daar zelf niet mee over weg kon en dat ik elke week naar de kapper moest. Ik heb er op de dag van vandaag nog geen spijt van. En je bent altijd netjes.

Review van een tevreden klant 2

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van een tevreden klant 2

Review van een tevreden klant 3

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van een tevreden klant 3

Ik en mijn "Haarwerk"

Via Monique Schouten krijg ik een advies voor een haarwerk, een wat?

Ja een haarwerk, en geen pruik. Nou poch ik vind het om het even, het is allemaal al erg genoeg, wat maakt het uit hoe een dergelijk ding heet. Na lang aarzelen bel ik op. Goh wat een vriendelijke vrouw, ze maakt het gesprek heel makkelijk voor me, zover dat mogelijk is. 

Dan op de dag van de afspraak ga ik met lood in mijn schoenen, We bellen aan. Kim helpt ons, ik schrijf express ons, want zo voelt het ook. Mijn man steung me gelukkig waar hij maar kan. Gelukkig voelt Kim dit heel goed aan en betrekt hem er op een fijne manier bij.

Het verloopt nog gezellig ook, we moeten zelfs best vaak lachen. Ik kom er ook achter dat rood me eigenlijk wel heel leuk staat, zo kun je eens wat uitproberen.

Ik ben meteen ook wel rustig, het komt vast goed met mijn "pruik". Als ik het proefmodel op heb moet ik zelfs aan wat haartjes trekken om er achter te komen wat van mijzelf is en wat niet. Ik wil eigenlijk op voorhand alles er af lagen halen. Ik zie er zo tegen op dat het er ineens af zal zijn, en 's-morgens op je kussen ligt. Gerda stelt me gerust en legt het heel rustig uit dat dat zo snel niet gaat het kaal worden en dus adviseert ze me om het niet te doen. Gelukkig maar.

Dan is daar de 1-ste chemokuur. Ik heb erg veel pech, en lig veel in het ziekenhuis. Dan gaat mijn haar ook nog eens hard achteruit, het word eerst wat donkerder, de slag gaat eruit, en dan gaat het uitvallen.
Ik baal er enorm van, moet dat dan ook nog eens in het ziekenhuis. Ik maak me er erg druk om. Mijn man belt met Kim, en wat blijkt, ze komt gewoon naar het ziekenhuis. Nou dat is helemaal fantastisch. In het ziekenhuis zijn ze ook geweldig, en regelen een kamertje apart.

Ik vertel tegen mijn kamergenoten dat ik straks kaal word, heel raar gesprek hoor met 3 vreemde mannen, geen kankerpatiënten, zoiets heftigs delen. Maar het gaat me redelijk af.

Ik ben zo ziek geweest en heb zoveel pijn gehad dat die haren me niet zo heel veel kunnen schelen. Als Kim er is gaat het er gezellig en rustig aan toe. Ze haalt er alles af, het staat me nog best schattig ook, vinden zij en mijn man, een zodanig mooi rond kaal hoofd.

Ik vind het zelf ook eigenlijk wel meevallen. Kim knopt mijn haarwerk heel mooi, ik ben super tevreden. Achteraf was het best wel oke, om in het ziekenhuis kaal te worden. Zo konden vreemde mijn nieuwe look eerst bewonderen. Ik kreeg alleen maar goede en mooie reacties. Ik vind nu inderdaad het woord haarwerk ook beter passen als pruik.

Ik was wat haar armer, maar een ervaring rijker, mijn eigen haar is inmiddels aan het groeien, ook daar word ik goed in geadviseerd door Kim. Ook de inrichting van de salon heb ik als zeer prettig ervaren. De ervaring om kaal te worden is niet leuk, maar jullie hebben het voor mij zeker makkelijk gemaakt.

Groetjes

Review van een tevreden klant 4

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van een tevreden klant 4

Beste Gerda,

Het was een hele emotionele ervaring. Maar dankzij jullie goede hulp is het "leed" heel goed te dragen.

Het resultaat is geweldig, zo echt dat het is, bijna niet van eigen te onderscheiden. Dat blijkt uit het volgende;
Een kleindochter van 8 jaar, die het normaal wel ziet als men een andere kleur oogschaduw op heeft, dacht dat oma naar de kapper was geweest.
Een kleinzoon van 23 jaar dacht hetzelfde, ondanks dat hij het raar vond omdat oma toch zo erg ziek was.

Een goede vriend van de Fam. zei zelfs nog, je ziet er toch weer beter uit, de glans is weer terug op je haar!
Dat alles bij elkaar, wil toch heel wat zeggen.

Hartelijk dank

Review van een tevreden klant 5

Bekijk de handgeschreven review

Bekijk review

Review van een tevreden klant 5

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM