Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Anko haarwerkspecialist in de buurt van [PLAATSNAAM]? Maak een afspraak bij Gerda Rouvoet
Anko haarwerkspecialist

Gerda Rouvoet is een ANKO haarwerkspecialist en zorgt voor een passend haarwerk van echt of synthetisch haar

Heeft u helaas te kampen met de gevolgen van haaruitval? Heeft u last van tijdelijke of blijvende kaalheid? Een mooie bos met haar is een visitekaartje van uw gezicht en zorgt voor een zeker gevoel. Wanneer dit wordt afgenomen is niet fijn. Gerda Rouvoet Haarwerken kan u hierbij helpen. Wij zijn een ANKO haarwerkspecialist doe verschillende oplossingen biedt bij haarproblemen.  

Er kunnen diverse oorzaken zijn van het verlies van uw haar. Onafhankelijk van de reden kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij begeleiden u hierbij volledig. Kom gerust langs om in alle rust en privacy kennis te maken met onze salon en haaroplossingen. Het is mogelijk om hier een afspraak te maken.

ANKO haarwerkspecialist met keurmerk

Gerda Rouvoet is een ANKO erkende haarwerkspecialist. Dit betekent dat wij dit betrouwbare keurmerk hebben en voldoen aan alle eisen die u van een haarwerkspecialist mag verwachten. Daarnaast voldoen onze diensten en haarwerken aan de eisen die zijn opgesteld door deze vereniging. Hierbij staat kwaliteit, duurzaamheid en garantie centraal. Meer weten over een wat de certificering inhoudt? Op de website van ANKO treft u alle informatie.

Indien u een haarwerk wilt aan laten meten is het verstandig om naar een ANKO haarwerkspecialist te gaan. Het team van Gerda Rouvoet staat graag voor u klaar. Wij weten dat de eerste stap naar een haarwerkspecialist lastig kan zijn. Graag verlagen wij de drempel voor u.

Een haarwerk van echt of synthetisch haar

Wij leveren haarwerken voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Daarbij heeft u de keuze tussen echt of synthetisch haar. Wij geven u graag advies over welk haarwerk het beste aansluit op uw wensen. Naast het begeleiden voor en tijdens de aankoop van het haarwerk, voeren wij ook andere diensten voor u uit. Zo kunnen wij u helpen bij het onderhoud en verzorging van het haarwerk en het regelen van een vergoeding bij uw verzekering.

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Stel uw vraag

Anko haarwerkspecialist

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl