Anko haarwerkspecialist

Haarwerk op maat gemaakt door de Anko haarwerkspecialist

Heeft u last van overmatig haaruitval? Dunner wordend haar? Of last van kale plekken? Laat een haarwerk op maat maken door Gerda Rouvoet de Anko haarwerkspecialist in Noord-Brabant. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van haarwerken en het oplossen van haarproblemen. Bij ons staat kwaliteit, liefde en passie voor het vak centraal. Haar is een belangrijk onderdeel van uw uitstraling en uiterlijk. Haarproblemen kunnen daarom vervelend zijn en iets doen met uw zelfvertrouwen. Een haarwerk op maat gemaakt zorgt ervoor dat u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt en weer een natuurlijk ogende bos haar hebt.

Gerda Rouvoet de Anko haarwerkspecialist in Noord – Brabant voor haarwerken op maat

Wij vinden het belangrijk dat u een haarwerk krijgt dat bij u past. In een intakegesprek bespreken we uw wensen, mogelijkheden en onze professionele kapsters geven u een persoonlijk advies. Heeft u liever een standaard haarwerk? Ook dit is mogelijk bij ons. Gerda Rouvoet de Anko haarwerkspecialist in Noord – Brabant heeft een ruime keuze en opties uit standaard haarwerken:

  • Blond
  • Donker
  • Kort
  • Lang
  • Stoer
  • Vrouwelijk

Het kan bij ons allemaal. Een standaard haarwerk heeft u direct, terwijl een haarwerk op maat even tijd nodig heeft totdat het gemaakt is. Wij maken van uw hoofd een mal zodat het haarwerk perfect om uw hoofd heen sluit. Uw haarwerk is helemaal op uw hoofd gemaakt voor een hoog draagcomfort en een natuurlijke uitstraling.

Gerda Rouvoet de Anko haarwerkspecialist in Noord – Brabant voor jong en oud

Op elke leeftijd kunt u last krijgen van haarproblemen. Wij vinden het daarom belangrijk om een kapsalon te zijn waar iedereen welkom is, ongeacht de leeftijd. Wilt u meer informatie over onze haarwerken of wilt u een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel naar bel naar 073-6568652/0651069595 of stuur een email naar info@gerdarouvoet.nl en wij beantwoorden graag uw vraag. 

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Anko haarwerkspecialist

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM