Dun Haar opvullen

Heeft u last van dun haar en voelt u zich daar onzeker door? 

Heeft u last van dun haar, haaruitval of beginnende kaalheid? En heeft het invloed op uw zelfvertrouwen? Gerda Rouvoet heeft de oplossing voor u! Dun haar verbergen door een haarwerk op maat van Gerda Rouvoet, wij geven graag uw zelfvertrouwen weer terug. Heeft u altijd al een prachtige bos met haar willen hebben? Wij zijn al vele jaren een gespecialiseerde haarspecialist en maken haarwerken op maat. Of het nu gaat om mannen of vrouwen, natuurlijk dun haar of dun haar door ziekte of medicatie, wij helpen u. Vooraf nodigen we u graag uit voor een intakegesprek. Hierbij kan aardig wat informatie op u afkomen. Denk hierbij aan het bespreken van uw wensen en wat een mooie passende oplossing zou zijn voor uw dunne haar. Ook laten we de volgende mogelijkheden zien:

  • Haarwerken
  • Haarstukjes
  • Haarverlenging
  • Haarprothese
  • Synthetisch of echt haar

Ieder persoon heeft een andere oplossing op maat nodig, de specialisten van Gerda Rouvoet helpen u daar graag bij. Wij weten als geen ander hoe lastig de stap naar een haarwerk is. Daarom helpen we niet alleen met prachtig haar maar ook met mentale ondersteuning.

Dun haar als gevolg van chemotherapie?

Dun haar of kaalheid is een veel voorkomend gevolg na chemotherapie. Om dit te kunnen bedekken kan een haarwerk of haarstukje een goede oplossing zijn. Het geeft u niet alleen een mooi uiterlijk maar ook uw zelfvertrouwen terug. Mooi haar bepaalt immers voor een groot deel de uitstraling van iemand. Met onze onzichtbare haaroplossingen laten wij u weer stralen. Meer informatie? Op zoek naar passende oplossingen bij dun haar? Wij nodigen u uit. Neem gerust contact met ons op.

Alopecia Areata en Telogeen efflluvium

Alopecia Areata, in de volksmond ook wel gezegd als mannelijke kaalheid. Maar wist u dat mannelijke kaalheid zowel bij mannen als bij vrouwen kan voorkomen? Alopecia Areata is een echte boosdoener betreft haarproblemen waar de meeste mensen helaas ook niet meer van af komen. Dit kan op elke leeftijd voorkomen.

Telogeen effluvium

Telogeen effluvium ligt in de aanmaak van cortisol. Wanneer u veel stress ervaart, loopt u de kans dat de melkzuurproductie in de talgklieren verhoogd wordt. Bij een verhoogde melkzuurafgifte treedt er haaruitval op. Wat wel goed nieuws is, is dat Telogeen effluvium een tijdelijke aandoening is. Ons advies is ook als u klachten heeft die lijken op Alopecia Areata en Telogeen effluvium om een afspraak te maken bij een dermatoloog. Zij kunnen uw probleem onderzoeken en eventueel deze diagnose voor u bevestigen.

Wist u dat bij ziekte er een gedeelte van uw haarwerk vergoed wordt door de zorgverzekering? Vanuit de basisverzekering kunt u aanspraak maken op een vergoeding van een haarwerk, pruik of haarprothese. Ook dit zoeken wij graag voor u uit.

Bent u dun haar helemaal zat en heeft u interesse in een haarwerk van Gerda Rouvoet?

Met onze onzichtbare haaroplossingen laten wij u weer stralen. Wilt u graag meer informatie en bent u op zoek naar passende oplossingen bij dun haar? Wij nodigen u graag uit in onze salon. Tijdens een kennismaking laten we u onze haaroplossingen zien.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Dun Haar opvullen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM