Europees echt haar

Haarwerken van Europees echt haar

Op zoek naar haarwerken op maat gemaakt van Europees haar? Gerda Rouvoet is dé aangewezen haarspecialist. Al vele jaren maken wij onze cliënten blij met prachtige haarwerken van Europees echt haar. Wij maken deze op maat, passend bij uw uiterlijk en budget. Onze haarwerken van Europees echt haar zijn gemaakt van de beste haarkwaliteiten. Door deze kenmerken zijn onze haarwerken niet te onderscheiden van echt haar. U behoudt uw natuurlijke look maar dan met prachtig haar. Heeft u last van dun haar? Kale plekken of volledige kaalheid? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze haarspecialisten. Wij nemen alle tijd voor u om uw wensen te bespreken en onze mogelijkheden te laten zien. Naast Europees echt haar hebben wij nog andere opties.

Haarwerken van Europees echt haar, maatwerk of confectie

Indien u kiest voor haarwerken van Europees echt haar kunnen wij deze op maat maken. Ook hebben we confectie haarwerken die direct beschikbaar zijn. Tijdens een afspraak laten we u kennis maken met de verschillende soorten. Welke u ook kiest, haarwerken van Europees echt haar zorgen voor een natuurlijke look. Het haar is verkrijgbaar in iedere kleur en kan behandeld worden net zoals uw eigen haar zoals: stijlen, föhnen, knippen en verven.

De voordelen van haarwerk met Europees echt haar

Haarwerk dat gemaakt is van natuurlijk Europees haar brengt een hoop voordelen met zich mee, hierbij kunt u denken aan:

  • Europees haar beweegt en voelt natuurlijk aan
  • De haarwerken zijn van exclusieve kwaliteit
  • De schubben zijn intact en puur natuur
  • Het zorgt voor ideale draagcomfort zowel overdag als ‘s nachts
  • Het enige haar dat je zelf kan onderhouden

Indien u graag een haarwerk op maat wenst, wordt er een mal van uw hoofd gemaakt. Aan de hand van deze mal wordt het haarwerk geknoopt. Snel een haarwerk nodig? Bekijk dan de modellen die wij op voorraad hebben. Maak een afspraak in onze salon. Wij adviseren u graag!

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Europees echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM