Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Haarproblemen? Gerda Rouvoet laat u stralen met mooi haar
Haarproblemen

Haarproblemen zonder taboe

Haarproblemen zijn nog steeds een onderwerp waar niet graag over wordt gesproken. Er heerst een groot taboe rond het dragen van haarwerk en haarstukjes. En dat terwijl meer mensen problemen met haaruitval en (beginnende) kaalheid hebben dan u denkt!
Bij de salon van Gerda Rouvoet Haarspecialist gaan wij juist graag met u in gesprek over haarprobleem. We bespreken de oorzaak, maar vooral de oplossing. Zo zijn er vele haarwerkoplossingen mogelijk. Denk aan alle vormen van haarprotheses:

Wij willen dat mensen met verschillenden haarproblemen zich juist op hun gemak voelen in onze salon. Zeker wanneer u regelmatig terugkomt om de haarwerk te laten wassen of om stukjes opnieuw vast te laten zetten. Het is voor ons belangrijk dat u zich prettig voelt in onze salon én dat u meer dan tevreden bent met het resultaat. Zo dragen wij graag bij aan uw vertrouwen en zelfverzekerdheid.

Medische oorzaak van haaruitval en kaalheid

Bij veel haarproblemen ligt een medische oorzaak ten grondslag. Denkt u hierbij aan de bijwerkingen van chemokuren en dergelijken. Door een intensieve kuur aan chemobehandelingen verliezen veel patiënten hun haren. Omdat dit voor velen een lastige bijwerking is, zijn wij blij de mogelijkheid van haarprotheses te kunnen bieden. Op deze manier kunnen wij zorgen voor een ‘normaal’ uiterlijk van de zieken, die dit vaak erg belangrijk vinden.
Maar ook de kaalheidsziekte genaamd Alopecia Areata is een boosdoener op het gebied van haarverlies. In de volksmond ook wel mannenkaalheid genoemd. Vanuit een ontsteking rond de haarwortel begint deze kaalheid. Dit ontstaat vaak willekeurig en kan op elke leeftijd voorkomen.

Waarom Gerda Rouvoet Haarwerken als salon voor uw haarproblemen?

Al 25 jaar zijn wij actief in de wereld van haarwerken. Onze salon begon als kapper voor een verzorgingstehuis waar wij met plezier de cliënten voorzagen van een mooie coupe. Eén vrouw uit dat tehuis was de directe aanleiding voor onze omslag naar haarwerkspecialisme. Eigenlijk konden we haar haren niet goed meer knippen; een haarwerk was de oplossing.
Vanaf dat moment zijn wij ons langzaam maar met vol enthousiasme gaan specialiseren in haarwerken. We werkten vanaf het begin intensief samen met leveranciers. Niet alleen hebben wij daarom gedetailleerde kennis in huis, ook konden wij de leveranciers vertellen wat onze klanten graag hebben wilden.

Welke oplossing past bij uw haarprobleem?

Wanneer u een haarprobleem heeft ontdekt, zij het plaatselijke kaalheid of naar aanleiding van
medicijngebruik, dan is het eerste moment het moeilijkste. Contact opnemen met onze salon. U kunt dit zowel telefonisch doen als per contactformulier op de website. Graag maken wij een afspraak om uw situatie te bekijken en verschillende oplossingen door te nemen. Zo is een haarstukje soms voldoende. De andere keer is een haarwerk een betere keuze.
Verder kunt u kiezen uit een synthetische haarwerken en haarstukjes (of zelf ingezet vlechtje) of kies voor een haarwerk van echt haar. Beiden hebben hun voordelen.

Haarwerken van echt haar

Wanneer u last heeft van haarproblemen, kunt u kiezen uit haarwerken van echt haar. Deze zijn natuurlijk het meest natuurgetrouw en geven u het gevoel dat u toch echt haar heeft. Voor veel van de klanten in onze salon is dit erg belangrijk. Wel zijn deze vaak prijziger dan synthetische haarwerken.
Meer weten over haarwerken van écht haar? Lees hier meer.

Synthetisch haarwerk

De synthetische haarwerken van vandaag de dag zijn moeilijk van echte haren te onderscheiden. Daarbij is dit materiaal ‘vormvast’ ook na het wassen vormt het haarwerk terug in zijn vorige vorm. Het is dus niet nodig om het haar te modeleren met lak, wax of mousse, maar dient verzorgt te worden met shampoo, conditioner en balsem van desbetreffende leverancier.
Op het gebied van onderhoud zit er niet erg veel verschil in de materialen. Beiden moeten regelmatig worden gewassen. Hoe vaak dit nodig is, hangt onder andere af van uw baan, uw sportleven en meer.

Wilt u een afspraak maken om uw haarprobleem te bespreken?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan graag voor u klaar.

Ook begrijpen wij dat het fijn is om een dierbare mee te nemen tijdens uw bezoek. Niet alleen moeten we samen belangrijke keuzes maken, ook komt er wellicht veel praktische informatie op u af. Dan is het fijn iemand bij u te hebben die meeluistert.

Wij spreken u graag.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Stel uw vraag

Haarproblemen

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl