Haarproblemen

Heeft u last van haarproblemen?

Een onderwerp waar zowel mannen als vrouwen niet graag over praten. Terwijl er meer mensen zijn met haarproblemen, haaruitval, beginnende kaalheid, dun/afbrekend haar dan u denkt. Wij doorbreken graag dat taboe. Bij de salon van Gerda Rouvoet Haarspecialist gaan we het gesprek met u aan om uw problemen te bespreken en daarvoor een passende oplossing voor te vinden. Met een divers aanbod aan haarprotheses hebben wij de oplossing voor u, denk hierbij aan:

  • Haarwerken
  • Haarstukjes
  • Haarverlengingen
  • Zelf ingezet vlechtje

Een haarwerk kan bijdragen aan uw zelfverzekerdheid. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de salon en dat u tevreden bent met het resultaat.

Medische oorzaak van haaruitval en kaalheid bij mannen en vrouwen

Bij de meeste haarproblemen zit er een medische oorzaak achter. Denk hierbij aan:

  • Chemokuren
  • Auto-immuunziekte
  • Alopecia areata (mannelijke kaalheid)
  • Telogeen effluvium (langdurige stress)
  • Hormonaal haarverlies

Haaruitval door chemokuren

Haaruitval is een bekende bijwerking van chemotherapie. Door intensieve chemobehandelingen verliezen veel patiënten hun haar. Wij verzorgen daarom ook graag een haarwerk voor u als u in behandeling bent met een chemotherapie. Voor velen die te kampen hebben met haaruitval door chemotherapie is een haarwerk de ideale oplossing.

Alopecia Areata en Telogeen efflluvium

Alopecia Areata, in de volksmond ook wel mannelijke kaalheid. Maar wist u dat mannelijke kaalheid zowel bij mannen als bij vrouwen kan voorkomen? Alopecia Areata is een echte boosdoener betreft haarproblemen waar de meeste mensen helaas ook niet meer van af komen. Dit kan op elke leeftijd voorkomen.

Telogeen effluvium ligt in de aanmaak van cortisol. Wanneer u veel stress ervaart, loopt u de kans op dat de melkzuurproductie in de talgklieren verhoogd wordt, Bij een verhoogde melkzuurafgifte treedt er haaruitval op. Wat wel goed nieuws is, is dat Telogeen effluvium een tijdelijke aandoening is. Ons advies is ook als u klachten heeft die lijken op Alopecia Areata en Telogeen effluvium om een afspraak te maken bij een dermatoloog zij kunnen uw probleem onderzoeken en eventueel deze diagnose voor u bevestigen.

De salon van Gerda Rouvoet is uw steun en toeverlaat voor uw haarproblemen

Al 25 jaar hebben wij diverse klanten mogen voorzien van een prachtig en passend haarwerk. Wanneer u heeft ontdekt dat u last heeft van haarproblemen kan dat best wel wat emoties met zich meebrengen. Voelt u zich onzeker over uw haar? Neem dan contact op met onze salon. U kunt dit zowel telefonisch doen als per contactformulier op de website. Graag gaan wij het gesprek met u aan en kijken we naar een passende oplossing om uw haarproblemen te verbloemen. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld alleen een haarstukje nodig heeft of een haarverlenging. Voor sommige is een haarwerk de beste keuze.

Gerda Rouvoet heeft diverse opties voor uw haarwerk, haarstukje of haarverlenging

Echt haar of synthetisch haar? Beiden is mogelijk en zo hebben beiden hun eigen voordelen. Wanneer u last heeft van haarproblemen en daar heel onzeker van wordt kunt u kiezen voor haarwerken van echt haar. Door echt haar te gebruiken lijkt het net alsof het uw eigen haar is. Echt haar zorgt er ook voor dat de hoofdhuid niet irriteert. Echt haar valt wel onder een hoger prijssegment dan synthetisch haar.

Meer weten over haarwerken van echt haar? De salon van Gerda Rouvoet staat u graag te woord

Tegenwoordig zijn synthetische haarwerken slecht te onderscheiden van echt haar. Daarbij is dit materiaal ‘vormvast’ ook na het wassen vormt het haarwerk terug in zijn vorige vorm. Het is dus niet nodig om het haar te modelleren met lak, wax of mousse. Daarentegen is synthetisch haar een kunstvezel en mag dus niet met hitte bewerkt worden.

Haarwerken, zowel echt als synthetisch, dienen verzorgd te worden met shampoo, conditioner en balsem van de desbetreffende leverancier. Hoe vaak dit nodig is, hangt onder andere af van uw baan, uw sportleven en meer.

Heeft u last van haarproblemen en wordt u daar onzeker door?

Heeft u interesse in een haarwerk om zo uw haarproblemen op te lossen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan graag voor u klaar en wij denken graag met u mee. Dit doen wij in alle rust en veiligheid. Privacy staat centraal. Voel u vooral niet bezwaard om een dierbare mee te nemen. Dat is volkomen begrijpelijk.

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om langs te komen bij ons in de salon? Neem dan contact met ons op, wij spreken u graag.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarproblemen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM