Drunen

Haarstuk voor iedere dame

Heeft u last van haarproblemen? Gerda Rouvoet te Drunen is al 25 jaar specialist op het gebied van haarwerken. Dankzij de allernieuwste technieken op het gebied van haarwerk of een haarstuk voor een dame, kunnen wij voor iedereen een passende oplossing bieden voor zijn/haar haarprobleem. Of het nu gaat om haarverlies door ziekte of door hormonen, wij maken een haarstuk op maat voor elke dame. Als specialist maken wij elk gewenst model, passend bij uw wensen en uiterlijk. Wilt u dunnere haarplekken verbergen? Laat dan een haarstuk voor een dame aanmeten bij Gerda Rouvoet. Tijdens het eerste intake gesprek adviseren wij u over alle mogelijkheden.

Haarstuk soorten

Wanneer u een haarstuk voor een dame laat maken door Gerda Rouvoet te Drunen heeft u keuze uit verschillende soorten:

  • echt haar
  • synthetisch haar
  • echt haar met hitte bestendig vezel

Weet u niet welk soort haar u het beste kunt kiezen? Het team van Gerda Rouvoet adviseert u graag over de verschillen. Zo heeft echt haar meer onderhoud nodig, biedt een natuurlijkere uitstraling maar is ook warmer in het dragen. Synthetisch haar is makkelijk te wassen en in model te brengen, licht te dragen maar wel hittegevoelig.

Reserve haarstuk voor een dame

Wanneer er reparatiewerkzaamheden of onderhoud aan uw haarstuk gedaan moeten worden, dan is een reserve haarstuk voor een dame erg handig. Het is aan te raden om 1 maal per jaar een nieuw haarwerk te bestellen.

Expert omrent haarstukken voor iedere dame

Bent u op zoek naar een expert voor het aanmeten van een haarstuk voor een dame? Neem dan contact op met Gerda Rouvoet. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het aanmeten, afleveren, knippen, op maat maken en personaliseren van een haarwerk.

Haarstuk voor iedere dame in rust en privacy aanmeten

Wanneer u een bezoek brengt aan Gerda Rouvoet te Drunen bent u verzekerd van privacy. Wij beschikken over een ruimte waar wij rustig met u een haarstuk voor een dame uit kunnen kiezen. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarstuk Dame | Drunen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM