Tilburg

Haarstukken voor dames om kaalheid te verbergen.

De eerste stap naar een atelier voor haarstukken is vooral voor dames niet eenvoudig. Bij Gerda Rouvoet te Tilburg is persoonlijk advies en privacy zeer belangrijk. Al meer dan 25 jaar bieden wij dé oplossing voor kaalheid en haaruitval. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken bieden wij voor ieder haarprobleem een passende oplossing. Haarstukken voor dames worden vaak gebruikt om kale plekken of dun haar te bedekken. Daarnaast kunnen haarstukken voor dames ook gebruikt worden om meer volume te creëren. Deze dames haarstukken zijn te leveren in de mooiste haarkwaliteiten en verschillende bevestigingsvormen. Wilt u met haarstukken kunnen zwemmen? Kies dan voor een permanente bevestiging. Of wilt u deze liever af kunnen doen? Gerda Rouvoet biedt ook haarstukken voor dames aan met semi permanente bevestigingsvormen zoals klemmetjes.

Dames haarstukken voor een betaalbare prijs

Wilt u graag een haarstuk of haarstukken voor dames dat perfect bij u past in Tilburg? Gerda Rouvoet is dé haarspecialist en heeft haarstukken voor een betaalbare prijs. Of het nu gaat om modieuze dames haarstukken of klassieke dames haarstukken, bij ons vindt u altijd een haarwerk dat bij uw gezichtsvormen past.

Waarom haarstukken van Gerda Rouvoet?

  • al meer dan 25 jaar ervaring
  • kwaliteitsproducten
  • professionele kapsters
  • grote collectie haarstukken
  • haarstukken voor dames van echt haar
  • persoonlijke aandacht
  • privacy

Erkenning

Naast bovengenoemde voordelen is Gerda Rouvoet een erkend leverancier van haarwerken, haarprotheses en haarstukken voor dames. Voor ondernemers is het tegenwoordig belangrijker dan ooit zich te onderscheiden in de markt. Een manier om dit te doen is te laten merken dat men voldoet aan bijzondere eisen. Wanneer binnen een branche bepaalde afspraken worden gemaakt over dergelijke bijzondere eisen, spreken we van een ‘erkenningsregeling’. Jaarlijks wordt er getoetst of wij nog voldoen aan de eisen van een ANKO haarwerk specialist.

Advies

Weet u niet welk haarstuk het beste bij uw past? Gerda Rouvoet te Tilburg adviseert u graag over de vele soorten haarstukken voor dames en neemt uitgebreid te tijd. Wanneer wij samen het juiste haarstuk hebben gekozen kunt u deze direct bij ons bestellen of laten maken. Wilt u meer informatie over haarstukken voor dames of over onze collectie? Maak vrijblijvend een afspraak.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarstukken Dames | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM