Haarstukken

Haarstukken van echt haar in diverse soorten, maten en prijzen

Gerda Rouvoet biedt haarstukken van echt haar voor het verbergen van haaruitval en kaalheid. Er gaat niets boven het gevoel van echt haar. Haarwerkspecialist Gerda Rouvoet beschikt over een eigen salon met een team ervaren kappers die zich gespecialiseerd hebben in synthetische haarwerken en haarstukken van echt haar. Wij weten dat mooi haar bijdraagt aan uw uitstraling. Daarbij zorgt mooi haar ook voor innerlijke zelfverzekerdheid. Wij zien het als onze taak om dit aan mensen terug te geven met natuurlijke haarstukken van echt haar. Graag nodigen wij u uit in onze salon voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we in alle rust en privacy uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Haarwerken zijn er immers in diverse soorten, maten, kwaliteiten en prijzen. Wij bieden zowel haarstukken aan voor dames als voor heren.

Om welke redenen kunt u kiezen voor een haarstuk?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een haarstuk of haarstukjes. Onze specialisten hebben voor ieder haarprobleem een passende oplossing. Of het nu gaat om dunner wordend haar, kale plekken of volledige kaalheid. Dit kan ontstaan door ouderdom, maar ook door ziektes zoals alopecia. Alopecia is een haaraandoening waarbij er plotseling kaalheid kan ontstaan. Bij alopecia zijn haarstukjes vaak een betere oplossing dan een volledige pruik. Terwijl een volledige pruik vaak een fijne oplossing kan zijn wanneer u last heeft van haaruitval door bijvoorbeeld chemotherapie.

Haarstuk op maat voor dames

Veel vrouwen hechten veel waarde aan hun haar en vinden het belangrijk dat het haar er verzorgd uitziet. Gerda Rouvoet kan voor iedere vrouw een haarstuk op maat maken. Dit zorgt voor het natuurlijkste effect en beste draagcomfort. Indien u kiest voor een haarstuk van echt haar biedt dit nog diverse andere voordelen. Zo zorgt een haarstuk van echt haar ervoor dat het haarstuk er natuurlijk uit ziet, sterk en duurzaam is. Daarnaast is het bij een haarstuk van echt haar mogelijk om het haar te föhnen, verven of te knippen. Een haarstuk van echt haar is daardoor voor elke dame geschikt!

Wilt u liever een haarstuk van synthetisch haar? Wij hebben wellicht een geschikt model op voorraad. Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Haarstukken voor dames of heren onderhouden

Net als echt haar hebben haarstukken zorg en onderhoud nodig. Beiden nemen immers transpiratie en huidvet op. Tijdig onderhoud zorgt voor een betere look, levensduur en conditie van het haarstuk. Ons team kan dit voor u verzorgen! Wij onderhouden en repareren allerlei soorten haarwerken. Onder het onderhouden van het haarwerk valt knippen, wassen, föhnen en eventueel bijknopen.

Inmiddels kunnen wij vele tevreden klanten met haarstukken van echt haar tot onze klantenkring rekenen. Meer informatie of een afspraak? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarstukken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM