Haarwerk Dames

Haarwerk voor dames gerealiseerd door Gerda Rouvoet

Er zijn verschillende redenen waarom u graag gebruik zou willen maken van een haarwerk. Dit kan zijn omdat uw haar dunner wordt of omdat u last heeft van haaruitval. De oorzaken hiervan kunnen verschillende redenen hebben denk hierbij aan:

  • Chemokuren
  • Auto-immuunziekte
  • Alopecia areata (mannelijke kaalheid, kan ook bij vrouwen voorkomen)
  • Telogeen effluvium (langdurige stress)
  • Hormonaal haarverlies

Het team van Gerda Rouvoet staat graag voor u klaar om u in alle rust & privacy te adviseren. Op deze manier bedienen wij al vele jaren diverse tevreden klanten. Gerda Rouvoet begrijpt dat het vervelend kan zijn wanneer u zich niet prettig voelt bij uw haar. Vooral voor vrouwen kan dit een bepalende factor zijn voor hoe ze zich voelen. Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we naar uw persoonlijke situatie. Hier kunnen best wat emoties bij kijken daarom adviseren we u ook om een geliefde mee te nemen die u kan ondersteunen. Er kan namelijk aardig wat informatie op u af komen. Ook zullen we u informeren over de mogelijkheden, prijzen en kijken we of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de zorgverzekering.

Verschillende modellen haarwerken voor dames en heren

Een haarwerk kan bijdragen aan uw vertrouwen en zelfverzekerdheid. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de salon en dat u tevreden bent met het resultaat. Naast maatwerk hebben we ook een collectie confectie haarwerken. Deze kunnen wij in het door u gewenste model knippen. In de salon van Gerda Rouvoet wordt u altijd geholpen door een ervaren kapster. Wilt u graag dat uw haarwerk niet te onderscheiden is van uw huidige kapsel? Als u een foto meeneemt kunnen wij een passend haarwerk vinden, knippen en stijlen naar wens. Wilt u graag een kort kapsel? Liever lang haar? Dit is allemaal mogelijk bij de salon van Gerda Rouvoet. En niet te vergeten ook voor de heren hebben we diverse passende haarwerken.

Nooit meer een schaamtegevoel over dun uitvallend haar of kale plekken? Wij laten u weer stralen. Gerda Rouvoet biedt:

  • Maatwerk haarwerken
  • Prachtig haar
  • Goede kwaliteit
  • Eerlijk advies
  • Prettige begeleiding

Voelt u zich onzeker over uw haarproblemen en heeft u interesse in een haarwerk om zo uw haarproblemen op te lossen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de salon van Gerda Rouvoet. Middels een afspraak laten we u kennis maken met de mogelijkheden en geven we advies. Dit doen wij in alle rust. Privacy blijft bij ons gewaarborgd.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk Dames

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM