Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Pruiken echt haar voor mannen, vrouwen en kinderen.
Haarwerk echt haar

Haarwerken van echt haar in de salon van Gerda Rouvoet

Een haarwerk dragen is helaas nog steeds een onderwerp waar een groot taboe op rust. Er zijn mensen die zich nog steeds schamen voor hun haarwerk. Terwijl tegelijkertijd dit haarwerk zorgt voor meer zelfvertrouwen en -verzekerdheid.

Een haarwerk dat bij u past

Haarwerken van echt haar zijn te krijgen in alle natuurlijke haarkleuren. Hierdoor is er altijd een haarwerk dat past bij uw wensen. Bij Gerda Rouvoet hebben wij verschillende haarwerken op voorraad maar we kunnen ook een haarwerk op maat laten maken. Zo kunt u uw eigen haar zo goed mogelijk na maken. Een haarwerk wordt altijd door een ervaren kapper bevestigd en netjes in model gebracht, precies naar uw wens.

Verder laten wij u ook graag andere opties zien. Dit doen wij in een intakegesprek waarin we u graag alle voor- en nadelen van haarwerken van echt haar en van synthetisch materiaal uitleggen.
We raden u ook aan iemand mee te nemen naar dit gesprek. Sommige gesprekken kunnen emotioneel worden en er komt veel informatie op u af.

Waarom een haarwerk van echt haar?

Een haarwerk van echt haar wordt veelal gekozen vanwege het ‘echte gevoel’. Zoals gezegd vinden veel mensen het lastig om een haarwerk te dragen of om dit te delen met anderen. Daarom vinden deze mensen het vaak prettig als de haarwerk van echt haar is gemaakt waardoor de haarwerk zo echt mogelijk voelt en oogt.

Wist u dat deze haarwerken ook te verven zijn in een kleur naar keuze?
Houdt er wel rekening mee dat echt haar haarwerk prijziger zijn dan haarwerk van synthetisch materiaal.

Onderhoud van haarwerken van echte haren

Net als echte haren moeten ook haarwerk regelmatig worden gewassen. Hoe vaak dit nodig is, hangt van meerdere zaken af:

  • Hoe veel u sport
  • Uw werk
  • Hoe veel u zweet
  • Eventueel medicijngebruik
  • Of u rookt of niet

Het wassen van de haarwerk kunt u aan Gerda Rouvoet uitbesteden of u kunt dit zelf doen. Het wassen van een haarwerk is een kunstje maar kunt u makkelijk leren door een keer mee te kijken in de salon.

Wat kost een haarwerk van echt haar?

Dit is een van de lastigste vragen die wij in onze haarwerk salon krijgen. Een haarwerk van echt haar is duurder dan een haarwerk van synthetisch materiaal. Maar verder verschillen de kosten enorm. Daarbij krijgen veel klanten de kosten deels vergoed door de zorgverzekering.
Komt u in aanmerking voor declaratie bij uw zorgverzekering? Hoeveel kunt u via de verzekering verhalen? Hierop kunnen wij u antwoord geven in onze salon. We hebben veel contact met de verzekeringen en via onze software maken wij deze berekening voor u. De basis zorgverzekering vergoedt €443,- in geval chemo of Alopecia Areata.

Hoe lang gaat een echt haar haarwerk mee?

Ook de levensduur van een haarwerk is afhankelijk van de intensiteit waarmee u deze gebruikt. Zweet is namelijk een van de grootste factoren die een haarwerk laat slijten. Dus wanneer u veel sport of intensief werk heeft ‘slijt’ de haarwerk als het ware sneller.
Zo zijn er verschillende factoren die dit beïnvloeden. Ook medicijngebruik zorgt voor snellere slijtage van de haarwerk.

Meer weten? Of een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op gebied van haarwerken van echt haar? Neem vrijblijvend contact op en durf te vragen. Wij beantwoorden uw vragen zo gedetailleerd mogelijk. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of per contactformulier.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl