Haarwerk echt haar

Bent u op zoek naar haarwerken van echt haar?

In de salon van Gerda Rouvoet zijn er vele mogelijkheden voor een haarwerk gemaakt van echt haar. Mensen met haaruitval schamen zich snel voor hun haaruitval, wat natuurlijk heel vervelend is! Gelukkig hebben wij veel mensen hun zelfvertrouwen weer terug kunnen geven met een haarwerk.

Een haarwerk op maat dat bij u past verzorgd door de Salon van Gerda Rouvoet

In de Salon van Gerda Rouvoet zorgen wij er altijd voor dat we een haarwerk op maat maken passende bij uw wensen.  Wij kunnen een haarwerk zo op maat laten maken dat het niet te onderscheiden is van uw eigen haarstijl. Haarwerken van echt haar zijn bij ons verkrijgbaar in alle natuurlijke haarkleuren. Uw haarwerk wordt altijd door een ervaren kapper bevestigd en in model gebracht, compleet naar uw wens. Vooraf gaan we graag het gesprek met u aan om tot een passende oplossing te komen voor uw haarproblemen. Daarnaast nemen we uitgebreid de tijd om u alle voor- en nadelen van haarwerken van echt haar en van synthetisch materiaal toe te lichten. We raden u ook aan iemand mee te nemen naar dit gesprek. Sommige gesprekken kunnen emotioneel worden en er komt veel informatie op u af.

Waarom een haarwerk van echt haar?

Een haarwerk van echt haar wordt vaak gekozen vanwege het ‘echte gevoel’. Zoals gezegd vinden veel mensen het lastig om een haarwerk te dragen of om dit te delen met anderen. Daarom vinden deze mensen het vaak prettig als het haarwerk van echt haar is gemaakt. Door echt haar te gebruiken lijkt het net alsof het uw eigen haar is. Echt haar zorgt er ook voor dat de hoofdhuid niet irriteert. Ook is het mogelijk om echt haar te verven in een kleur naar keuze. Echter val echt haar wel in een hoger prijssegment dan haarwerk van synthetisch materiaal. En hoe zit het dan met de levensduur van een haarwerk? Afhankelijk van hoe vaak u het haarwerk gebruikt, veel zweet of medicijnen gebruikt. Dit heeft allemaal invloed op de levensduur van uw haarwerk. Dus wanneer u bijvoorbeeld veel sport of intensief werk heeft waardoor u gaat zweten ‘slijt’ het haarwerk als het ware sneller.

Wat kost een haarwerk van echt haar?

Een haarwerk van echt haar valt in een hoger prijssegment dan een haarwerk van synthetisch materiaal. Maar verder verschillen de kosten enorm. Daarbij krijgen veel klanten de kosten deels vergoed door de zorgverzekering. Komt u in aanmerking voor declaratie bij uw zorgverzekering? Hoeveel kunt u via de verzekering verhalen? Hierop kunnen wij u antwoord geven in onze salon. We hebben veel contact met de verzekeringen en via onze software maken wij deze berekening voor u. De basis zorgverzekering vergoedt een vast bedrag in geval chemo of Alopecia Areata.

Maar hoe moet ik dan een echt haarwerk onderhouden?

Net als echte haren moeten ook haarwerk regelmatig worden gewassen. Hoe vaak dit nodig is, hangt van meerdere zaken af

  • Hoeveel u sport
  • Uw werk
  • Hoeveel u zweet
  • Eventueel medicijngebruik
  • Of u rookt

Haarwerken, zowel echt als synthetisch, dienen verzorgd te worden met shampoo, conditioner en balsem van de desbetreffende leverancier. Ook kunt u het wassen van uw haarwerk uitbesteden aan de specialisten van Gerda Rouvoet. U kunt ook gerust mee kijken zodat u in de toekomst zelf uw haarwerk kan wassen.

Heeft u last van haaruitval en word u daar onzeker van? En wilt u graag meer weten over onze haarwerken gemaakt van echt haar?

Neem dan contact met ons op. De specialisten van Gerda Rouvoet beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons zowel telefonisch, per mail of via ons contactformulier benaderen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden betreft haarwerken gemaakt van echt haar.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM