Haarwerk echt haar

Haarwerk van echt haar nodig? Neem contact op met Gerda Rouvoet 

In de gastvrije salon van Gerda Rouvoet bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een haarwerk van echt haar. We begrijpen dat haaruitval, ongeacht de oorzaak, een diepe impact kan hebben op uw zelfbeeld en hoe u zich presenteert in het dagelijks leven. Het is niet ongewoon dat individuen zich snel schamen voor hun haaruitval, wat hun dagelijkse welzijn aanzienlijk kan beïnvloeden. Gelukkig hebben wij, dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid, al veel mensen mogen helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen. 

Een haarwerk van echt haar dat bij u past  

In de Salon van Gerda Rouvoet streven we ernaar om elke klant te voorzien van een oplossing die perfect aansluit bij hun individuele behoeften en stijl. Ons doel is om een product te creëren dat zo natuurlijk mogelijk aanvoelt en eruitziet, waardoor het onmogelijk is om het te onderscheiden van uw eigen haar. Beschikbaar in een spectrum van natuurlijke kleuren, wordt elke aanpassing met zorg uitgevoerd door een ervaren stylist, volledig afgestemd op uw wensen. Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we samen de meest geschikte opties voor uw situatie. We nemen de tijd om de kenmerken van zowel echte als synthetische materialen te bespreken, inclusief alle voor- en nadelen. Het is aan te raden om iemand mee te nemen voor ondersteuning, aangezien deze gesprekken soms emotioneel kunnen zijn en er veel informatie wordt gedeeld. 

Wat kost een haarwerk van echt haar? 

Een haarwerk van echt haar valt in een hoger prijssegment dan een haarwerk van synthetisch materiaal. Maar verder verschillen de kosten enorm. Daarbij krijgen veel klanten de kosten deels vergoed door de zorgverzekering. Komt u in aanmerking voor declaratie bij uw zorgverzekering? Hoeveel kunt u via de verzekering verhalen? Hierop kunnen wij u antwoord geven in onze salon. We hebben veel contact met de verzekeringen en via onze software maken wij deze berekening voor u. De basis zorgverzekering vergoedt een vast bedrag in het geval van chemo of Alopecia Areata. 

Hoe moet ik het haarwerk onderhouden? 

Net als echte haren moeten ook haarwerk regelmatig worden gewassen. Hoe vaak dit nodig is, hangt van meerdere zaken af 

  • Hoeveel u sport 
  • Uw werk 
  • Hoeveel u zweet 
  • Eventueel medicijngebruik 
  • Of u rookt 

Haarwerken, zowel echt als synthetisch, dienen verzorgd te worden met shampoo, conditioner en balsem van de desbetreffende leverancier. Ook kunt u het wassen uitbesteden aan de specialisten van Gerda Rouvoet. U kunt ook gerust meekijken zodat u het in de toekomst zelf kan wassen. 

Neem contact op voor een haarwerk van echt haar 

Ervaart u haaruitval en heeft dit invloed op uw zelfvertrouwen? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die onze haarwerken van echt haar u kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Gerda Rouvoet staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, hoe specifiek of complex deze ook mogen zijn, niks is voor ons te gek. U kunt ons gemakkelijk bereiken, of u nu de voorkeur geeft aan telefonisch contact, een e-mail wilt sturen, of ons contactformulier op de website wilt gebruiken. Ons team van deskundige specialisten is toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en zorg rondom een haarwerk van echt haar voor elke klant. 

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM