krullen

Gerda Rouvoet maakt haarwerken van echt haar met krullen 

Geniet van prachtige krullen met een op maat gemaakt haarwerk. Bij Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist bent u aan het juiste adres voor haarwerken die aan al uw behoeften voldoen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en streven ernaar om een haarwerk van echt haar met natuurlijke krullen te leveren dat niet te onderscheiden is van uw eigen kapsel. 

Heeft u last van haarproblemen? 

Haarproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals bestraling, medicijngebruik, chemotherapie of een hormonale afwijking. Ook erfelijke factoren kunnen haarverlies veroorzaken. Voordat we een haarwerk aanmeten, maken we een grondige analyse van uw hoofd en haar. Op basis daarvan adviseren wij u bij het kiezen van de beste en mooiste oplossing. 

De stap naar een haarwerk van echt haar met krullen 

De beslissing om een haarwerk te dragen kan veel emoties met zich meebrengen, en wij begrijpen dat als geen ander. Met onze jarenlange kennis en ervaring in het vakgebied staan we klaar om u te begeleiden in deze situatie. We bieden advies en zijn een luisterend oor, zodat u zich tijdens het proces optimaal ondersteund voelt. 

Haarwerken van echt haar voor verschillende krultypes 

Voor ieder krultype maakt Gerda Rouvoet een haarwerk op maat, zodat deze niet van echt is te onderscheiden vergeleken met uw eigen kapsel. Of u nu prachtige golvende krullen, veerkrachtige krullen of licht golvend wilt, wij kunnen een haarwerk leveren dat perfect bij uw wensen past. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw haarwerk met natuurlijke krullen eruitziet en aanvoelt als echt haar. 

Kan een haarwerk van echt haar worden gekruld? 

Ja, zeker! Een haarwerk gemaakt van echt haar kan op dezelfde manier worden behandeld als uw eigen haar. Föhnen, stylen en krullen zijn allemaal mogelijk. Net als bij natuurlijk haar is tijdig en regelmatig onderhoud van uw haarwerk belangrijk. Ongeacht het haartype kunnen wij u helpen met passende oplossingen om slijtage te voorkomen. Wij voorzien u graag van reinigingstips en adviseren geschikte producten. 

Heeft u interesse, vragen of wilt u meer informatie? 

Ons team staat voor u klaar en denkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie. Wij helpen u graag. 

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar | krullen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM