lang

Opzoek naar een haarwerk in een lang model?  

Een haarwerk dat niet te onderscheiden is van uw eigen haar? Dan bent u bij Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist aan het juiste adres. Wij bieden prachtige haarwerken die op maat worden gemaakt van echt haar, waardoor het verschil niet meer te zien is. Wilt u uw zelfvertrouwen en haar terug? Wij voorzien u graag van advies. 

Er zijn verschillende redenen om een haarwerk te dragen, hierbij kunt u denken aan: 

  • Ondergaan van bestralingen 

  • Gebruik van medicijnen 

  • Chemotherapie 

  • Hormonale afwijking 

  • Alopecia 

  • Telogeen effluvium 

Als u last heeft van haarverlies zonder een van bovengenoemde oorzaken, kan het ook te wijten zijn aan erfelijke factoren. Wij begrijpen dat het dragen van een haarwerk emotioneel kan zijn en begeleiden u graag tijdens dit proces. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Naast het verzorgen van uw haar, bieden we ook een luisterend oor. 

Hoe worden haarwerken van echt haar aangemeten?  

Gerda Rouvoet Haarspecialist is gespecialiseerd in verschillende soorten haarwerken, waaronder haarwerken met lang haar. We streven naar een natuurlijke uitstraling door rekening te houden met factoren zoals de vorm van uw gezicht, uw huidskleur, uw wensen en uw eigen haar. 

Onderhoud 

Het onderhouden van uw haarwerk is essentieel. Of het nu gaat om haarwerken van echt haar of synthetisch haar, regelmatig onderhoud is belangrijk. Wij weten welke methoden toegepast moeten worden om slijtage aan het haarwerk met lang haar te voorkomen. Met de juiste producten en tips kunnen wij u hierin ondersteunen. 

Plan een afspraak met ons in 

Snel en gemakkelijk vol en lang haar. Ervaar het zelf en herwin uw zelfvertrouwen met onze prachtige haarwerken op maat. Wij staan graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor eventuele vragen. 

 

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar | lang

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM