stijl

Een stijl haarwerk gemaakt van echt haar 

Een haarwerk met stijl en echt haar? Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist heeft de expertise en hebben al vele mensen voorzien van haarwerken op maat. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van haarwerken van echt haar. Wij zorgen ervoor dat uw haarwerk niet te onderscheiden is van uw eigen haar. We houden rekening met verschillende aspecten, zoals uw gezichtsvorm, huidskleur, eigen haar en uiteraard uw persoonlijke wensen. 

Kan een haarwerk gestyled worden? 

Zeker! Een haarwerk van echt haar kan net zo behandeld worden als uw eigen haar. U kunt het stylen, krullen en föhnen. Als u echter kiest voor een haarwerk van synthetisch haar, is het belangrijk om te weten dat dit materiaal niet bestand is tegen hitte. Als u de mogelijkheid wilt hebben om uw haarwerk te stylen, is een haarwerk van echt haar de beste keuze! 

Natuurlijke haarwerken met stijl haar bij haarproblemen 

Er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten een haarwerk aan te schaffen met steil haar. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een verandering, maar helaas zijn er ook enkele vervelende factoren die haarverlies veroorzaken. Welke soorten haarwerken zijn er? Bij Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist bieden we zowel onzichtbare haarwerken als andere opties, zodat u altijd de beste keuze kunt maken. 

Hierbij kunt u denken aan: 

  • Bestralingen 
  • Het gebruik van diverse medicijnen 
  • Chemotherapie 
  • Hormonale afwijking 
  • Erfelijke factoren

Het kiezen voor een haarwerk is voor velen een spannende en emotionele stap. Bij Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist werken we met liefde voor ons vak en begeleiden we u rustig door het proces. Haarwerk kopen? Wij zorgen voor een passende oplossing. 

Hoe verzorgt u een haarwerk? Onderhoud van haarwerken met stijl haar 

Net als uw eigen haar heeft een haarwerk regelmatig onderhoud nodig. Dit geldt zowel voor haarwerken van synthetisch haar als haarwerken van echt haar. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies welke methoden we moeten toepassen om slijtage te voorkomen. We beschikken over diverse producten en voeren ook reparaties uit. Heeft u last van slijtage? Maak dan een afspraak met ons. Naast verzorging geven we u ook tips om zelf uw haarwerk te onderhouden. 

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar | stijl

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM