stijl

stijl pruiken van echt haar? Gerda Rouvoet knipt alle modellen

stijl pruiken van echt haar? Of liever een ander model? Wat uw wensen ook zijn, het team van Gerda Rouvoet voorziet hierin met prachtige en passende haarwerken. Het moeten dragen van een haarwerk kan diverse oorzaken hebben. Bestraling, medicijngebruik, chemotherapie of een hormonale afwijking. Ook kan haarverlies optreden als gevolg van erfelijke factoren. Om welke reden dan ook, de eerste stap naar een haarwerkspecialist kan lastig en emotioneel zijn. Bij Gerda Rouvoet realiseren wij ons dat. Door onze aanwezige ervaring en liefde voor dit vak zijn wij het aangewezen adres om u hier optimaal bij te begeleiden. Zo geven we u adviezen en laten we u kennis maken met de verschillende stijl pruiken van echt haar. Ook de diverse methodes laten we u zien. Samen werken we aan een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat.

Keuze voor stijl pruiken van echt haar

Indien u last heeft van haaruitval kunt u gaan kiezen voor stijl pruiken van echt haar. Doordat deze pruiken van echt haar worden gemaakt zijn deze niet te onderscheiden van echt. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en geven u uw zelfvertrouwen weer terug. Bij het maken van uw keuze uit stijl pruiken van echt haar moet er rekening gehouden worden met verschillende aspecten zoals:

  • Gezicht
  • Vorm
  • Huidskleur
  • Wensen
  • Eigen haar

Wij geven u hierbij advies. Als haarwerkspecialist hebben wij veel ervaring met haarwerken. Hiermee kunnen wij een passende oplossing zoeken voor uw probleem.

Onderhoud van stijl pruiken van echt haar

stijl pruiken van echt haar hebben tijdig onderhoud. Of het nu gaat om haarwerken van echt of synthetisch haar, wij weten wat er nodig is om slijtage te voorkomen. Zo geven we u tips over het reinigen en hebben wij diverse geschikte producten. Heeft uw haarwerk toch te maken met slijtage? Dan kunnen wij ook reparaties uitvoeren. Hierdoor gaat uw pruik weer een langere tijd mee. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk echt haar | stijl

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM