Haarwerk Europees echt haar

Gerda Rouvoet is dé specialist op het gebied van Europees echt haar  

Gerda Rouvoet is de specialist op het gebied van Europees echt haar. Al vele jaren maken we klanten blij met Europees echt haar. Onze haarwerken zien er realistisch uit en zijn niet te onderscheiden van echt haar. Europees haar en uw eigen haar wordt samen gecombineerd tot een mooie volle bos haar. Het voordeel van Europees haar is dat het zich makkelijk vormt en kleurt naar uw eigen haar. Het heeft een natuurlijke uitstraling. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Gerda Rouvoet zorgt ervoor dat u een haarwerk van Europees haar krijgt wat bij uw wensen, budget en haar aansluit.  

Voordelen van Europees haar  

Sinds eind 2021 is Gerda Rouvoet officieel dealer van Europees haar. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het gebruik van Europees haar veel voordelen heeft: 

  • Europees haar beweegt met uw eigen haar mee en voelt natuurlijk aan 
  • Haarwerken van Europees haar zijn van exclusieve kwaliteit 
  • Europees haar zorgt voor ideaal draagcomfort voor zowel ’s nachts als overdag 
  • Europees haar is het enige haar wat u zelf kunt onderhouden 
  • De schubben zijn intact en puur natuur 

Europees haar is in iedere kleur verkrijgbaar en het is net als uw eigen haar te föhnen, knippen, verven en stijlen. Heeft u kale plekken of dunner wordend haar? Maak dan een afspraak bij ons en we gaan samen met u kijken wat het beste bij u past. Het is mogelijk om een haarwerk op maat te kopen of een confectie haarwerk dat direct beschikbaar is.  

Neem contact op met Gerda Rouvoet voor Europees haar  

Heeft u interesse in Europees haarwerk? Aarzel niet en neem contact op met Gerda Rouvoet, de specialist in Europees haar. In de kapsalon geven we u graag meer informatie over Europees haar. U kunt ons bereiken op 0736568652 of stuur een email naar info@gerdarouvoet.nl.  

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk Europees echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM