Haarwerk Heren

Haarwerk voor heren aangemeten door haarwerkspecialist Gerda Rouvoet

Haarwerk voor heren aan laten meten? Maak dan een afspraak bij Gerda Rouvoet, dé haarwerkspecialist van de omgeving. Wij houden ons al vele jaren bezig met haarwerken voor zowel mannen als vrouwen. Maatwerk is onze specialisme. Deze manier van het maken van haarwerken is namelijk de meest natuurlijke manier. Naast het aanmeten en laten maken van een haarwerk voor heren kunnen wij ook het onderhoud verzorgen. Als erkend ANKO haarwerk specialist worden wij jaarlijks getoetst, waarbij wordt beoordeeld of wij nog steeds voldoen aan de criteria die de regeling stelt. Op deze wijze bent u zeker van kwaliteit. Benieuwd naar onze haarwerken? Op onze website treft u enkele voorbeelden.

Haarwerk op maat voor heren

Een haarwerk op maat voor heren kunnen wij in onze salon passend op uw hoofd aanmeten. Zo’n haarwerk voor heren wordt gemaakt van echt haar. Door middel van een mal meten we de pasvorm van uw hoofd zodat het haarwerk perfect aansluit. Daarnaast bespreken we uw wensen omtrent:

  • Model
  • Bevestiging
  • Kleur
  • Style

U kunt eventueel een foto meenemen om te laten zien hoe uw eigen haar eruit zag. Na het aanmeten en knippen van haarwerken kunnen wij het onderhouden en verzorgen uitvoeren. Graag zorgen wij ervoor dat uw haarwerk lang mee gaat. Maak nu een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk Heren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM