Haarwerk op maat

Bent u op zoek naar een haarwerk op maat? Gerda Rouvoet heeft haarwerken op maat voor een prachtige look en meer zelfvertrouwen

Bent u zoekende naar een salon die haarwerken speciaal op maat maken? Heeft u last van haaruitval en/of kaalheid? Gerda Rouvoet is specialist in maatwerk haarwerken bij allerlei soorten haarproblemen. Het team van Gerda Rouvoet staat graag voor u klaar om u in alle rust & privacy te adviseren en te bekijken wat een passende oplossing zou kunnen zijn voor uw haarproblemen. Op deze manier bedienen wij al vele jaren diverse tevreden klanten. Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we naar uw persoonlijke situatie. Hier kunnen best wat emoties bij kijken. Daarom adviseren wij u ook om een geliefde mee te nemen die u kan ondersteunen. Er kan namelijk aardig wat informatie op u af komen. Ook zullen we u informeren over de mogelijkheden, prijzen en kijken we of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de zorgverzekering. De specialisten van Gerda Rouvoet laten u graag kennis maken met de haarwerken op maat.

Heeft u last van haarverlies? Een haarwerk op maat is een passende oplossing

Een haarwerk op maat is dé oplossing als u last heeft van haarverlies of kaalheid. Veel mensen met haarverlies of kaalheid worden onzeker. Een haarwerk op maat zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen weer een flinke boost krijgt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een haarwerk op maat maken. Vooraf zullen we bekijken of u een haarstukje, haarverlenging of een haarwerk nodig heeft. Naast het soort haarwerk kan er gekozen worden uit de wijze van bevestigen. Wilt u uw haarwerk permanent bevestigen met clips? Of gebruik maken van tape? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Veel klanten zijn u voorgegaan met het kiezen voor een haarwerk op maat. Doordat wij maatwerk leveren kunt u kiezen voor een model, kleur en lengte dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Nooit meer een schaamtegevoel over dun haar of kale plekken? Uw haar is onze zorg. Gerda Rouvoet biedt:

  • Maatwerk haarwerken
  • Prachtig haar
  • Goede kwaliteit
  • Eerlijk advies
  • Prettige begeleiding

Wij onderscheiden ons door onze hoge mate van betrokkenheid. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar dit zelf.

Gerda Rouvoet, meer dan een haarwerkenspecialist

De salon van Gerda Rouvoet is uw steun en toeverlaat voor uw haarproblemen. Graag gaan wij het gesprek met u aan en kijken we naar een passende oplossing om uw haarproblemen te verbloemen. Al 25 jaar mogen wij diverse klanten blij maken door hun haarproblemen op te lossen met een haarwerk.

Voelt u zich onzeker over uw haarproblemen en heeft u interesse in een haarwerk om zo uw haarproblemen op te lossen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de salon van Gerda Rouvoet. Wij staan graag voor u klaar en wij denken graag met u mee om aan een passende oplossing te komen. Voelt u zich niet te bezwaard om een dierbare mee te nemen. Wij begrijpen als geen ander dat steun prettig is.

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om langs te komen bij ons in de salon? Neem dan contact met ons op, wij spreken u graag.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk op maat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM