Haarwerk op maat

Haarwerk op maat nodig? Neem contact op met Gerda Rouvoet 

Bent u op zoek naar een salon die zich specialiseert in het vervaardigen van haarwerken, specifiek aangepast aan uw individuele behoeften? Kampt u met haaruitval of kaalheid? Gerda Rouvoet en haar team zijn experts in het creëren van een haarwerk op maat voor allerlei soorten haarproblemen. In een sfeer van rust en privacy staan we klaar om u te adviseren en samen te zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie. Met jarenlange ervaring hebben we vele klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we uw persoonlijke omstandigheden onder de loep, waarbij we rekening houden met de emotionele aspecten. We adviseren u een naaste mee te nemen voor ondersteuning, gezien de hoeveelheid informatie die op u af kan komen. Ons doel is u volledig te informeren over uw opties, kosten, en de mogelijkheid van vergoeding door uw zorgverzekeraar. 

Verschillende oplossingen tegen haarverlies en kaalheid 

Veel mensen met haarverlies of kaalheid worden onzeker. Het zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen weer een flinke boost krijgt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een haarwerk op maat maken. Vooraf zullen we bekijken of u een haarstukje, haarverlenging of een haarwerk nodig heeft. Naast het soort haarwerk kan er gekozen worden uit de wijze van bevestigen. Wilt u uw haarwerk permanent bevestigen met clips? Of gebruik maken van tape? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien. Doordat wij maatwerk leveren kunt u kiezen voor een model, kleur en lengte dat niet van uw eigen haar te onderscheiden is. Nooit meer een schaamtegevoel over dun haar of kale plekken? Uw haar is onze zorg. Gerda Rouvoet biedt: 

  • Maatwerk haarwerken 
  • Prachtig haar 
  • Goede kwaliteit 
  • Eerlijk advies 
  • Prettige begeleiding 

Neem contact op voor een haarwerk op maat 

De salon van Gerda Rouvoet is uw steun en toeverlaat voor uw haarproblemen. Graag gaan wij het gesprek met u aan en kijken we naar een passende oplossing om uw haarproblemen te verbloemen. Al 25 jaar mogen wij diverse klanten blij maken door hun haarproblemen op te lossen met een haarwerk. 

Voelt u zich onzeker over uw haarproblemen en heeft u interesse in een haarwerk op maat om zo uw haarproblemen op te lossen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de salon van Gerda Rouvoet.  

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk op maat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM