Den Bosch

Haarwerk heren door een ANKO haarwerk specialist in Den Bosch.

Het uitvallen van uw haar kan uw gevoel voor eigenwaarde verminderen. Met een op maat gemaakt haarwerk voor heren krijgt u weer een goed gevoel. Bent u op zoek naar een haarspecialist voor een haarwerk voor heren, het onderhouden van uw haarwerk of het verzorgen? Gerda Rouvoet is al 25 jaar haarspecialist en dagelijks bezig met diverse haarwerken voor zowel heren als dames. Wij zijn erkend door de ANKO haarwerk specialist. De erkende leverancier wordt jaarlijks getoetst, waarbij wordt beoordeeld of deze steeds voldoet aan de criteria die de regeling stelt. Daarnaast worden de aan de erkende leverancier gestelde eisen regelmatig beoordeeld op hun zwaarte en wordt indien noodzakelijk een aanpassing op het eisenpakket doorgevoerd.

Maat haarwerken voor heren

Wilt u een haarwerk voor heren dat geheel op uw hoofd op maat gemaakt is? Dan kunt u het beste kiezen voor een haarwerk gemaakt van echt haar. Vooraf wordt er een mal gemaakt dat goed aansluit op uw hoofd. Vervolgens noteren wij de wensen van uw haarwerk voor heren, en geven u advies over de vele mogelijkheden die er zijn zoals de keuze in:

  • kleur
  • model
  • echt haar of synthetisch
  • stijl

Voordelen van een echt haarwerk voor mannen

Wanneer u kiest voor een echt haarwerk voor mannen bent u verzekerd van natuurlijkheid en comfortabiliteit. U kunt er alles mee doen: zwemmen, skiën, douchen enz. U krijgt uw zelfvertrouwen terug en kunt weer genieten van alle leuke activiteiten in een gezelschap.

Onderhoudswerkzaamheden

Ook voor onderhoud en verzorging aan uw haarwerk kunt u bij ons terecht. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer door vakkundig opgeleid personeel uitgevoerd. Voordeel van eigen beheer is dat bepaalde werkzaamheden niet verzonden hoeven te worden en de wachttijd voor de klant minimaal is.

Hoge kwaliteit en optimaal draagcomfort

Waarom een haarwerk voor heren bij Gerda Rouvoet in Den Bosch? U bent verzekerd van hoge kwaliteit en optimaal draagcomfort. Tijdens een eerste afspraak kunt u bij ons terecht in een vertrouwde omgeving.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk voor Heren | Den Bosch

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM