Tilburg

Haarwerk op maat laten maken in Tilburg 

Houdt u van de gezelligheid die Tilburg biedt, maar zoekt u de drukte liever niet op omdat u als man te maken heeft met kaalheid? Hoewel veel mannen in het zelfde schuitje zitten, hoeft dit niet te betekenen dat u kale plekken moet accepteren. Als haarspecialist zijn wij erkend door ANKO. Dit betekent dat we ons onderscheiden van anderen, als het gaat om haarstukjes voor heren in de breedste zin van het woord.  

Haaraanvulling voor de man 

Kwaliteit is belangrijk bij haaraanvulling voor heren. Wij voldoen aan de eisen die worden gesteld op het gebied van haarwerk. Toch gaan we hierin nog een stapje verder. Wetende dat kaalheid invloed heeft op hoe u zich voelt, staan respect, privacy en toewijding bij ons hoog aangeschreven. Neemt u contact op en wilt u een toupet laten maken of haarwerk op maat? Bij ons vinden de gesprekken altijd plaats in onze salon waar we alle aandacht hebben voor u als klant. 

Toupet in Tilburg laten maken  

Als er sprake is van gedeeltelijke kaalheid kan een maatwerk toupet in Tilburg de oplossing zijn. We halen alles uit de kast om voor u een prachtig haarwerk op maat te maken. Passend bij u als persoon en met een aanblik die niet te onderscheiden is van uw eigen haar. Bij haarstukjes voor heren voorzien we u graag van advies over het onderhoud van uw toupet of haaraanvulling. Alles om de levensduur van uw haarwerk te vergroten en u langdurig te laten genieten van een volle bos haar. 

Afspraak maken met haarwerkspecialist  

Het is dapper van u dat u de stap zet richting een haarwerkspecialist. Wij voorzien dagelijks mannen, vrouwen en zelfs kinderen van haarwerk op maat. Ongeacht de reden van kaalheid of dunner wordend haar is Gerda Rouvoet hét adres voor professionele hulp bij kaalheid. Maak direct uw afspraak en overtuig uzelf.  

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk voor Heren | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM