Gerda-Rouvoet-slide1
Gerda-Rouvoet-slide1
Maak een Afspraak
Haarwerkspecialist Gerda Rouvoet biedt hulp bij haarproblemen
Haarwerkspecialist

Haarwerkspecialist voor mannen en vrouwen Gerda Rouvoet

Gerda Rouvoet is al 25 jaar gespecialiseerd in haarwerken. In onze salon aan huis verwelkomen wij dagelijks mensen die op zoek zijn naar oplossingen voor hun haarproblemen. Zo bieden wij geschikte haarstukjes, haarverleningen en haarwerken aan onze klanten. Dit kan van echt haar of synthetisch materiaal.

Wat is een haarwerkspecialist?

De haarwerkspecialist biedt oplossingen voor mensen met (plaatselijke) haaruitval en kaalheid. De oorzaken hiervoor variëren van stress, hormonen, medicijngebruik en een kaalheidsziekte genaamd Alopecia Areata. Deze oorzaken komen voor op alle leeftijden, onder mannen en vrouwen. Dit maakt het dragen van haarwerken dan zeker niet alleen iets voor ouderen.
Als specialist in de haarwerken bieden wij haarwerken van zowel echt haar als synthetisch materiaal.

Van kapsalon naar haarwerkspecialist

Veel haarwerkspecialisten zijn ondernemingen die van ouder op kind worden doorgegeven. De salon van Gerda Rouvoet is door ons zelf opgezet. 25 jaar geleden verzorgden wij de haren van cliënten uit een verzorgingstehuis. Dit hebben wij velen jaren met plezier gedaan. De omslag naar haarwerken kwam door een van onze vast klanten in de kapsalon. Eigenlijk was haar haar te dun en was de kaalheid zo heftig dat knippen geen optie meer was. Een haarwerk was voor haar de beste oplossing. Vanaf dit moment besloten wij ons om te scholen tot haarwerkspecialist.
Inmiddels staan wij met ons eigen team dagelijks klaar voor velen mensen met haarproblemen. Dit doen wij vanuit de salon aan ons huis. Hier voelen mensen zich thuis en op hun gemak. Dit vinden wij erg belangrijk daar het dragen, dan wel nodig hebben, van een haarwerk nog steeds een lastig onderwerp is. Daarbij zijn wij aangesloten bij ANKO erkende haarwerkspecialist. Zo weet u dat u kunt vertrouwen op goede kwaliteit.

Wat kost een haarwerkspecialist?

Hoeveel kost een haarwerk? Wat zijn de kosten van een haarstukje van echt haar? Dergelijke vragen krijgen wij vaak in onze haarwerksalon. Dit is helaas een erg moeilijk te beantwoorden vraag. Immers zijn er zowel binnen haarwerken als haarstukjes zoveel verschillen: Echt haar of synthetisch, lang en kort, bevestigingswijze en meer. Wel is echt haar duurder dan synthetisch.
Heeft u een haarwerk nodig vanuit een medisch oogpunt? Verliest u bijvoorbeeld haar door een chemokuur? Of leidt u aan Alopecia Areata? Wanneer dit aantoonbaar is, kunt u via een basis zorgverzekering €443,- declareren. Via een uitgebreidere zorgverzekering ligt dit natuurlijk hoger.

Of u wel of niet in aanmerking komt voor deze declaratie en wat de kosten zijn die u zelf nog moet betalen, kunnen wij u in de salon vertellen. Via onze software en onze contacten met vele verzekeringen kunnen wij direct nagaan wat u kunt declareren bij uw zorgverzekering. Als haarwerkspecialist nemen wij dit graag voor u uit handen.

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u meer vragen omtrent haarwerken? Wilt u afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team. Wij staan u graag te woord.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Gerda Rouvoet Haarwerken logo
Gerda Rouvoet Haarwerken

Stel uw vraag

Haarwerkspecialist

Copyright © Gerda Rouvoet Haarwerken - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM.nl