Maatwerk

25 jaar ervaring met haarwerken

Bent u op zoek naar een specialist in het realiseren van haarstukken op maat? Met al meer dan 25 jaar ervaring is Gerda Rouvoet uw aangewezen partner. Wij weten als geen ander dat het heel vervelend kan zijn als u met haarproblemen kampt. Dun haar, haaruitval en beginnende kaalheid, allemaal vervelende problemen. Het team van Gerda Rouvoet realiseert haarstukken op maat die niet van echt haar te onderscheiden zijn. Ook kunnen wij uw haarstuk op maat knippen en stijlen naar wens. Hierbij maken we uiteraard gebruik van de beste producten en materialen. Het is niet niets om de stap te ondernemen om een haarwerk op maat te gaan dragen. Daarom ondersteunen wij u in deze stap.

Een haarwerk dat goed zit en goed laat voelen

Wat de specialisten van Gerda Rouvoet heel belangrijk vinden is dat u er elke dag goed uitziet met uw haarwerk. Een haarwerk moet niet alleen mooi zijn maar ook lekker zitten. Het wordt als het ware onderdeel van uw eigen ik. Indien u zich nieuw bevindt in de wereld van haarwerken komt er veel op uw af. Zo kunt u kiezen uit:

  • Haar | Synthetisch of echt haar
  • Haarwerken
  • Haarstukjes
  • Haarverlenging
  • Pruiken
  • Haar protheses
  • Bevestigingen
  • Onderhoudsproducten

Eerlijk en deskundig advies is iets wat u nodig heeft. Uiteraard houden we rekening met uw persoonlijke omstandigheden. Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn waarom u de stap onderneemt om een haarwerk op maat aan te schaffen. Denk hierbij aan: Chemotherapie, Auto-immuunziekte, Alopecia areata, Telogeen effluvium of hormonaal haarverlies.

Dé oplossing voor haarproblemen

Doordat haar een belangrijk onderdeel is van de uitstraling kan haaruitval en kaalheid nare gevolgen hebben. Wordt u hier onzeker van? De stap ondernemen om een haarwerk op maat te laten maken is niet niets. Wij helpen u graag door dit proces heen. Wij ondersteunen, adviseren en maken. Daarbij helpen we u van begin tot eind. Ook kunnen we u informeren over de vergoedingen die verstrekt worden door uw zorgverzekering bij ziekte. Wilt u graag kennis maken met de specialisten van Gerda Rouvoet? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Maatwerk

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM