Pruiken van echt haar

Pruiken van echt haar

Heeft u last van kale plekken of haaruitval? En wilt u graag een keer een pruik van echt haar uitproberen? Wat de reden ook is Gerda Rouvoet heet u van harte welkom in de salon om uw haarproblemen en wensen te bespreken. Al 25 jaar hebben wij diverse klanten mogen voorzien van een prachtige en passende puik van echt haar. Hiermee krijgt u niet alleen haar terug maar ook uw zelfvertrouwen. Wanneer u heeft ontdekt dat u last heeft van haarproblemen kan dat namelijk best wel wat emoties met zich meebrengen. Voelt u zich onzeker over uw haarproblemen? Neem dan contact op met onze salon. U kunt dit zowel telefonisch doen als per contactformulier op de website. Meer mannen en vrouwen hebben te kampen met haarproblemen dan u wellicht denkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben denk hierbij aan:

  • Chemokuren
  • Auto-immuunziekte
  • Alopecia areata (mannelijke kaalheid, kan ook bij vrouwen voorkomen)
  • Telogeen effluvium (langdurige stress)
  • Hormonaal haarverlies

Wat zijn de voordelen van pruiken van echt haar?

Wij gaan graag het gesprek met u aan als u de stap heeft genomen om een pruik te gaan dragen. Zo bespreken we de verschillende mogelijkheden. Zo hebben we pruiken van echt haar maar ook synthetische pruiken. We vertellen u graag de voor- en nadelen van een pruik gemaakt van echt haar en een synthetische pruik. Als uw voorkeur uitgaat naar maatwerk, worden pruiken van echt haar geheel op maat met de hand gemaakt. Passend bij uw gezicht, hoofdvorm en wensen. Hierdoor heeft de pruik dé beste pasvorm wat een natuurlijk uitstraling nabootst en zeer comfortabel te dragen is. Heeft u interesse in een pruik op maat? Wij zullen afgestemd op eerder genoemde eigenschappen adviseren bij uw keuze. Alleen zo krijgt het de natuurlijke uitstraling krijgt die u verdient.

In de salon van Gerda Rouvoet zijn er vele mogelijkheden voor een pruik gemaakt van echt haar. Mensen met haaruitval schamen zich snel voor hun haaruitval of haarprothese wat natuurlijk heel vervelend is! Toch zorgt een pruik voor veel mensen dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en zelfverzekerder worden.

Meer informatie over pruiken van echt haar? En wilt u meer weten over de kosten van een pruik, pruiken voor dames of heren? Maak dan een afspraak bij haarwerkspecialist Gerda Rouvoet of neem contact met ons op. Hét betrouwbare adres voor haarwerken.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM