Pruiken van echt haar

Pruiken van echt haar aanschaffen bij Gerda Rouvoet 

Als haarwerkspecialist weten we bij Gerda Rouvoet als geen ander hoe we de perfecte pruik voor u moeten maken. Gaat u liever zo min mogelijk naar buiten omdat u gebukt gaat onder haaruitval, kale plekken of de nasleep van chemotherapie? Zet de stap richting onze salon en ervaar onze betrokkenheid en deskundigheid. 

We stellen alles op alles om u te voorzien van een pruik van echt Europees haar. Dit doen we vanzelfsprekend op een manier die past bij wie u bent en bij wat u wilt. Uw wens voor een pruik op maat vormt de basis voor het hervinden van uw zelfvertrouwen. 

Waarom een pruik van echt haar? 

Op het moment dat u toe bent aan een pruik, bieden haarstukjes en haaraanvullingen in uw situatie niet voldoende uitkomst. Met een pruik van echt haar geniet u langdurig van een nieuw kapsel dat helemaal past bij hoe u voor de dag wilt komen. Een pruik van Europees haar is niet alleen geschikt om elke dag te dragen, maar het draagt ook bij aan uw uitstraling. Niet van uw eigen haar te onderscheiden en daarmee zonder echt natuurlijk. Een pruik van echt haar wordt door ons geheel met de hand gemaakt. Hierbij besteden we aandacht aan uw hoofdvorm, uw gezicht en natuurlijk uw wensen. 

Pruik op maat laten maken 

Echt genieten van goede kwaliteit pruiken, kan pas als de pruik op maat is gemaakt. Tot in detail aansluitend en gemodelleerd. Doe een beroep op ons om uw pruik in model te laten knippen. Kiest u voor dezelfde stijl of bent u toe aan een verfrissend nieuwe uitstraling? Nog niet overtuigd van onze vakkennis? Neem dan vooral een kijkje bij de ervaringen van tevreden klanten en lees om welke uiteenlopende redenen onze klanten een pruik van echt Europees haar bij ons laten maken. 

Goede kwaliteit pruiken van echt haar bij Gerda Rouvoet 

Straal weer als vanouds met goede kwaliteit pruiken van Gerda Rouvoet. We weten hoe moeilijk het kan zijn om te accepteren dat u een pruik moet dragen. Als haarwerkspecialist zijn wij al jaren hard aan het werk voor klanten die hun pruik door ons laten maken. Onze goede kwaliteit pruiken van echt haar bieden: 

  • Draagcomfort 
  • Perfecte pasvorm 
  • Natuurlijke uitstraling 
  • Meer zelfvertrouwen 

Kom met ons in contact en geniet binnenkort van een prachtige pruik van echt haar van Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist. 

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM