Brabant

Pruiken van echt haar laten maken in Brabant 

Er zijn situaties waarin uw haaruitval of kale plekken een dusdanige vorm aannemen dat een haarstukje of haaraanvulling niet meer genoeg is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit frustrerend is. Weet dat u er niet alleen voor staat. Wij zijn haarspecialist en bij ons kunt u een pruik van Europees haar in Brabant laten maken. Mogen wij u helpen om u weer net zo zelfverzekerd te voelen als voor uw haarproblemen?

Pruik kopen en op maat laten maken 

Besluit u bij ons een pruik van echt haar te kopen? De dappere stap naar onze salon is het begin van het traject dat u doorloopt, van kaalheid en haaruitval, naar een pruik op maat. Met onze goede kwaliteit pruiken voorzien wij u van een pruik van Europees haar. We zijn niet alleen vakkundig en discreet, maar we hebben ook oog voor uw privacy. Het aanmeten van een pruik van echt haar gebeurt bij ons in aparte kamers. We geven antwoord op al uw vragen en we zorgen ervoor dat u helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden. 

Een goede kwaliteit pruiken in Brabant  

Voor goede kwaliteit pruiken hoeft u niet verder te zoeken. Bij het kopen van een pruik zorgen we er ook voor dat we de pruik voor u in model knippen. We laten u graag enkele mogelijkheden zien, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Goede kwaliteit pruiken in Brabant zijn bij ons gemaakt van echt Europees haar.  

Pruik van echt haar laten aanmeten 

Na het aanmeten en in model knippen, zult u verbaasd zijn over de realistische uitstraling van uw nieuwe haardos. “Vol glans, gezond en een lange levensduur” zijn termen die passen bij onze pruiken van echt haar. Wanneer mogen wij u bij ons verwelkomen? Maak direct uw afspraak voor een pruik van echt haar in Brabant.  

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar | Brabant

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM