Eindhoven

Pruiken laten maken in Eindhoven 

Een volle bos haar dat er gezond uitziet is helaas niet voor iedereen de realiteit. Als haarspecialist helpen we u vakkundig aan een pruik van echt haar. Een pruik laten maken vraagt om specialistische kennis om het effect te bereiken waar u naar op zoek bent. Bij ons vindt u uitsluitend goede kwaliteit pruiken. Van echt Europees haar gemaakt en tot in detail afgestemd op wat u zoekt. 

Haarwerkspecialist voor pruik op maat 

Een pruik bij u aanmeten doen we zorgvuldig en discreet. U ervaart alle privacy in de speciale kamers die wij hiervoor in onze salon beschikbaar hebben. Tijdens uw bezoek is er volop tijd om uw vragen aan ons te stellen. We luisteren goed naar wat u vertelt en we voorzien u van een passend advies. Ons doel is een pruik op maat te maken, maar dat is nog niet alles. Door uw pruik in model te laten knippen, krijgt u pas echt het kapsel dat u voor ogen heeft.  

Pruik van echt Europees haar  

Goede kwaliteit pruiken van echt haar in het juiste model geknipt. Dat is waar wij vrouwen zoals u een zelfvertrouwen en een fijn gevoel mee teruggeven. Kom met ons in contact als uw eigen haar te lijden heeft onder: 

  • Stress 
  • Chemokuren 
  • Hormonen 
  • Alopecia arcata 
  • Auto-immuunziekte 

Uw leven hoeft niet langer in het teken te staan van ongewild haarverlies. We bieden u hiervoor een goede oplossing. 

Haarwerkspecialist voor pruiken op maat 

De oplossing voor een glanzende bos haar is dichterbij dan u denkt. Woont u in Eindhoven en vertrouwt u op onze kennis als haarwerkspecialist? Laat in dat geval uw pruik op maat maken door de betrokken medewerkers van Gerda Rouvoet Haarwerkspecialist en plan direct uw afspraak. Na onze inspanning gaat u huiswaarts met een pruik op maat die comfortabel draagt, een natuurlijke uitstraling heeft en past bij wie u bent. 

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar | Eindhoven

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM