Oss

Pruiken van Gerda Rouvoet in de buurt van Oss? Niet van echt haar te onderscheiden

Op zoek naar een haarwerkspecialist in de buurt van Oss voor natuurlijke pruiken? Pruiken zijn het laatste middel wanneer er vrijwel geen haar meer aanwezig is. Haaraanvullingen of haarstukjes zijn in dergelijke gevallen niet meer voldoende. In onze salon in de buurt van Oss nemen wij samen met u de tijd om een pruik uit te zoeken die volledig bij u past. In onze salon hebben wij een grote collectie pruiken op voorraad. Deze pruiken zijn van echt en synthetisch haar en zijn in verschillende kleuren, stijlen en modellen te verkrijgen. Met deze collectie pruiken bedienen wij zowel ouderen als jongeren.

Pruiken op maat

Nadat er geschikte pruik is uitgezocht kunnen wij deze verder personaliseren en vermaken. Wij vervormen en knippen zo de laatste puntjes op de i. Dit wordt gedaan door onze gespecialiseerde kapsters in onze fijne salon in de buurt van Oss. Bij Gerda Rouvoet vindt u een uitgebreide keuze aan handgeknoopte, machinaal vervaardigde en een combinatie van beiden pruiken. Welke pruik uiteindelijk het best bij u past is afhankelijk van diverse factoren.

  • Uw wens
  • Uw haar
  • Uw budget
  • Uw situatie

De duurste oplossingen hoeft in ieder geval niet te betekenen dat deze ook het beste bij u past.

Pruiken en meer

Naast pruiken kunt u bij ons in de buurt van Oss terecht voor haarwerken, haartoevoegingen en haarstukken. Zowel jong als oud kan bij ons terecht. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u graag naar onze website. Ook kunt u een afspraak maken om kennis te maken met onze salon. Wij zijn niet voor niets dé haarwerkspecialist van Oss en omgeving.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar | Oss

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM