Haartoevoegingen

Haartoevoegingen die zorgen voor kwaliteit, natuurlijkheid, draagcomfort en zekerheid

Haartoevoegingen om dunner wordend haar of kale plekken te kunnen verbergen? Elke dag stralen met een prachtige bos haar? Gerda Rouvoet is een haarspecialist dat al vele jaren ervaring heeft in haartoevoegingen zoals haarstukjes en haarwerken. Zowel gedeeltelijke als plaatselijke kaalheid kan hiermee verbloemd worden. Bij ons staat kwaliteit, natuurlijkheid, draagcomfort en zekerheid centraal. Wij weten als geen ander hoe bepalend haar is voor de uitstraling. Heeft u geen mooi of dun haar van uzelf? Wij bieden graag een mooie oplossing. Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek en advies. Wij laten u de mogelijkheden zien en zoeken samen naar de meest passende haartoevoegingen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw eigen haar. Dit moet immers sterk genoeg zijn en niet beschadigd raken door haartoevoegingen. Onze kennis en ervaring zetten we hier voor in.

Haartoevoegingen voor kaalheid

Kaalheid kan door verschillende redenen ontstaan. Zo kan dit een naar gevolg zijn van chemo, stress maar ook een hormonale afwijking. Een veel voorkomende haarziekte is Alopecia Areata. Hierbij ontstaan er kale plekken op het hoofd. Veel mensen voelen zich hierdoor niet prettig. Met haartoevoegingen geven wij u uw zelfvertrouwen weer terug. Door de nieuwe technieken en ontwikkelingen zijn deze heel mooi en nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Afhankelijk van uw wensen, budget en stijl kunt u kiezen uit verschillende soorten en haren. Zo hebben wij haartoevoegingen van:

  • Echt Europees haar
  • Echt Aziatisch haar
  • Synthetisch haar

Ook hebben wij confectie en maatwerk haarwerken. Een maathaarwerk wordt precies op maat gemaakt en meestal met de hand geknoopt.

Een afspraak met één van onze haarspecialisten? Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van haartoevoegingen? Maak een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haartoevoegingen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM