pruiken

Maatwerk pruiken door haarwerkspecialist Gerda Rouvoet

Maatwerk pruiken laten maken door een haarwerkspecialist? Gerda Rouvoet behoort, met inmiddels vele tevreden klanten, tot een van de toonaangevende haarwerkspecialisten van ons land. Wij laten maatwerk pruiken door onze specialisten maken die niet van echt haar te onderscheiden zijn. Hierbij maken wij uiteraard gebruik van de beste producten en materialen. Naast kwaliteit is privacy en betrouwbaarheid bij ons van belang. In alle rust helpen wij onze klanten aan prachtig haar. Wij bieden de nodige zorg en begeleiding en weten als geen ander hoe lastig de stap naar maatwerk pruiken kan zijn. Bekijk onze website en maak kennis met onze salon. Dit is de eerste stap naar een prachtig haarwerk dat u uw zelfvertrouwen teruggeeft.

Maatwerk pruiken door ons team

Het team van Gerda Rouvoet heeft vele jaren ervaring in het realiseren van maatwerk pruiken. Wij zijn ten alle tijden op zoek naar de beste en natuurlijkste oplossing voor onze klant. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook kunnen we u kennis laten maken met de vele mogelijkheden. Zo hebben we namelijk verschillende soorten:

  • Haar
  • Haarwerken
  • Bevestigingen
  • Producten

Uiteraard houden we rekening met uw persoonlijke omstandigheden.

Maatwerk pruiken voor haarproblemen

Veel mensen blijven te lang rondlopen met haarproblemen. Doordat haar een belangrijk onderdeel is van de uitstraling kan haaruitval en kaalheid nare gevolgen hebben. Een onzeker gevoel? Wij geven u uw zelfvertrouwen weer terug met prachtige maatwerk pruiken. Daarbij helpen we u van begin tot eind. Ook kunnen we u informeren over de vergoedingen. Kennis maken? Maak een afspraak.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Maatwerk | pruiken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM