Den Bosch

Anko haarwerkspecialist in de buurt van Den Bosch? Contact Gerda Rouvoet

Anko haarspecialist in de buurt van Den Bosch voor het aanmeten en knippen van haarwerken? Mensen met haarproblemen zijn bij Gerda Rouvoet in goede en vertrouwde handen. Wij zijn al vele jaren dé Anko haarspecialist van Den Bosch en omgeving en voldoen aan de strenge gestelde eisen. Alleen een erkende haarwerker mag dit keurmerk immers dragen. Bij ons staat passie, kwaliteit en liefde voor het vak centraal. Wij laten onze klanten weer stralen met prachtig haar. Haar bepaalt immers voor een groot gedeelte de uitstraling. Overmatig haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid kan een onprettig gevoel veroorzaken. Dit probleem lossen wij op met passende haarwerken en haarstukken. Dit doen wij door middel van persoonlijk advies. In een rustige en veilige sfeer gaan wij samen met u op zoek naar de best passende en natuurlijke oplossing.

Anko haarwerkspecialist voor maatwerk

Als Anko haarwerkspecialist houden wij ons veelal bezig met het aanmeten van maatwerk haarwerken. Dit doen wij in onze salon in de buurt van Den Bosch. Bij maatwerk zullen wij eerst een mal van uw hoofd maken. Hierdoor kunnen we een haarwerk laten maken die perfect aansluit op uw hoofd. Heeft u minder of geen tijd om te wachten op een maatwerk haarwerk? Bij Gerda Rouvoet, dé Anko haarwerkspecialist van Den Bosch en omgeving zijn tevens standaard haarwerken verkrijgbaar. Er is veel keuze uit modellen en kleuren zoals:

  • Kort
  • Lang
  • Stoer
  • Vrouwelijk
  • Donker
  • Blond

Tijdens het intakegesprek zullen we uw wensen bespreken. Uiteraard geven we advies over het soort haarwerk, de kleur, het model en nog veel meer.

Anko haarwerkspecialist voor jong en oud

Zowel jong als oud kan bij Gerda Rouvoet terecht. Als Anko haarwerkspecialist ontvangen wij klanten van alle leeftijden in dé salon in de buurt van Den Bosch. Haar verliezen is voor iedere leeftijd zeer ingrijpend. Wij bieden oplossingen voor uiteenlopende haarproblemen. Maak kennis met ons via onze website of kom bij ons langs. Ons team bestaat uit ervaren haarspecialisten die graag een luisterend oor zijn en prachtige haarwerken aanmeten.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Anko haarwerkspecialist | Den Bosch

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM