Den Bosch

Last van dun haar in Den Bosch?

Heeft u last van dun haar in Den Bosch? Droomt u al jaren van een prachtige dikke bos haar met veel volume? Niets is onmogelijk. Gerda Rouvoet te Den Bosch is dé beste haarspecialist en zoekt de beste oplossing die bij u past. Vooral mannen kampen vaak met haarproblemen. Inhammen, kale plekken of heel dun haar zijn de eerste symptomen van haaruitval. Of uw haar nu van nature dun is of u last heeft van dun haar door medicijnen of chemotherapie, Gerda Rouvoet heeft een oplossing op al uw problemen. Wij bieden haaroplossingen die niet van uw eigen haar zijn te onderscheiden. Haarstukjes, haarwerken of gehele haarprotheses? Onopvallend, natuurlijk en veel comfort zorgen ervoor dat u weer kunt schitteren met prachtig haar.

Oorzaken van dun haar in Den Bosch

Er zijn een aantal redenen die dun haar in Den Bosch kunnen veroorzaken:

  • Erfelijke aandoening
  • Stress
  • Gezondheid
  • Omgeving
  • Medicatie
  • Leeftijd
  • Chemotherapie

Eén van de redenen van dun haar is het gevolg van chemotherapie. Niet iedereen verliest haar bij een chemotherapie maar in veel gevallen is dun haar wel het gevolg. Voor alle bovenstaande oorzaken biedt Gerda Rouvoet te Den Bosch een oplossing.

Haarstukken of haarwerken voor dun haar in Den Bosch

Om dun haar in Den Bosch te bedekken kan een haarstuk een goede oplossing zijn. Op deze manier kunt u zoveel mogelijk uw eigen haar benutten en genieten van meer volume. Bij een gehele haarvervanging kunt u een haarwerk aan laten meten. Deze haarwerken worden op maat en van echt haar gemaakt. Bij maatwerk wordt de maat van uw hoofd gemeten en wordt uw haarwerk op basis van deze mal gemaakt. De dikte, lengte en haarsoort kunt u zelf vooraf uitkiezen. Hierdoor kunnen wij zo dicht mogelijk aansluiten op uw wensen.

Onzichtbare haaroplossing voor dun haar in Den Bosch

Wanneer u last heeft van dun haar of overmatig haaruitval vindt Gerda Rouvoet te Den Bosch een onzichtbare haaroplossing. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden om dun haar te verbeteren? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Dun Haar opvullen | Den Bosch

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM