Den Bosch

Kom naar Gerda Rouvoet, dé specialist in Europees haar in Den Bosch 

 Heeft u kale plekken op uw hoofd? Is uw haar dunner geworden? Kom naar Gerda Rouvoet, de specialist in Europees haar in Den Bosch. Sinds eind 2021 zijn we dealer van Europees haar geworden. Wij hebben hier niet voor niets voor gekozen. Europees haar gecombineerd met uw eigen haar, geeft u weer een mooie natuurlijk ogende bos met haren. Voordelen van Europees haar ten opzichte van andere haarwerken:  

  • Als synthetisch haar verkleurt door de zon is het niet opnieuw te verven. Europees haar kunt u verven.  
  • Synthetische haren gaan ongeveer een half jaar tot drie kwart jaar mee. Kiest u voor Europese haren dan kunnen ze met goede verzorging tot anderhalf keer zolang meegaan.  
  • Kiest u voor synthetisch haar met hoogwaardige glasvezel? Het verkleurt niet, maar het glanst wel. Europees haar gaat op in uw eigen haar waardoor u niet kunt zien dat het niet uw eigen haar is.  
  • Aziatisch haar is dikker dan Europees haar. Als u zelf Europees bent, sluit Europees haar beter bij uw eigen haar aan.  
  • Remy haarwerken kunt u ook aanpassen, maar de haren zijn meer bewerkt. De verf vervaagd sneller dan de verf op Europees haar. 

Gerda Rouvoet zorgt ervoor dat het haarwerk bij u past  

Woont u in Den Bosch  en heeft u interesse in Europees haar? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij Gerda Rouvoet voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Wij streven ernaar om een haarwerk te creëren dat bij u en uw eigen haar past. In het intakegesprek laten we u kennismaken met verschillende soorten Europees haar. U heeft de keuze uit een haarwerk op maat of een confectie haarwerk van Europees haar. Wat u ook kiest, Europees haar zorgt voor een natuurlijke look.  

Neem contact op met Gerda Rouvoet voor een Europees haarwerk in Den Bosch 

Wilt u een haarwerk van Europees haar? Maak een afspraak met Gerda Rouvoet. Bel naar 0736568652 of stuur een email naar info@gerdarouvoet.nl.   

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerk Europees echt haar | Den Bosch

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM