Rosmalen

Haarwerkspecialist Gerda Rouvoet in de buurt van Rosmalen voor natuurlijke oplossingen bij kaalheid

Haarwerkspecialist in de buurt van Rosmalen voor passende oplossingen bij kaalheid? Gerda Rouvoet is een erkende haarwerkspecialist in de buurt van Rosmalen. Al vele jaren leveren wij passende haarprotheses, haartoevoegingen en haarwerken voor zowel mannen als vrouwen. Iedereen met allerlei soorten haarproblemen kunnen bij ons terecht. Wij leveren haarwerken volgens de gestelde eisen die zorgverzekeraars en andere instellingen stellen op het gebied van:

  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Professionaliteit
  • Privacy
  • Kennis en ervaring

Indien u een expert nodig heeft op het gebied van haarwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Haarwerkspecialist diensten

Als dé haarwerkspecialist van Rosmalen en omgeving houden wij ons bezig met verschillende diensten zoals: het aanmeten van haarwerken, het knippen en onderhouden van haarwerken, het repareren en op maat maken van haarstukken en pruiken. Wij werken samen met zeer goede en betrouwbare leveranciers waardoor wij een breed scala aan haarwerken kunnen leveren, van zowel echt als synthetisch haar. Met vele jaren ervaring en ons team haarwerkspecialisten leveren wij haarwerken die perfect aansluiten bij uw wensen, gezicht en smaak.

Haarwerkspecialist voor haarwerken van echt haar

Eén van onze specialiteiten als haarwerkspecialist is het leveren van haarwerken van echt haar. Deze staan bekend om de goede pasvorm, echte uitstraling en fijn draagcomfort. Als wij haarwerken op maat maken nodigen wij u eerst uit in onze salon in de buurt van Rosmalen. Hier kunnen we in alle rust en privacy uw wensen bespreken. Maak gerust een afspraak. Indien wenselijk kunt u via onze website alvast kennis maken met het team.

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Haarwerkspecialist | Rosmalen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM