Tilburg

Goede kwaliteit pruiken in Tilburg 

Gerda Rouvoet haarwerkspecialist. Dat is waar u moet zijn voor goede kwaliteit pruiken van echt haar. We helpen dagelijks vrouwen om hun gevoel van zelfvertrouwen terug te krijgen met een pruik op maat. De redenen waarom klanten bij ons komen voor een pruik van Europees haar lopen sterk uiteen. De meest gehoorde oorzaken voor kaalheid bij vrouwen zijn: 

  • Telogeen effluvium (langdurige stress) 
  • Hormonaal haarverlies 
  • Chemokuren 
  • Auto-immuunziekte 
  • Alopecia areata (mannelijke kaalheid die ook bij vrouwen kan voorkomen) 

Heeft u te maken met kaalheid, dunner wordend haar of haaruitval en zoekt u hiervoor een pruik van echt haar? Maak vandaag nog een afspraak en laat u verrassen door de prachtige uitstraling van onze pruiken die van Europees haar zijn gemaakt. 

Voordelen pruik van echt haar 

Met een pruik van echt haar in Tilburg is uw kapsel straks niet van echt te onderscheiden. We maken pruiken altijd helemaal op maat, waardoor de pruik meer aanvoelt als uw eigen haar en heerlijk draagt. We gaan de pruik voor u in model knippen en pas als u zich helemaal fijn voelt over uw aanwinst, zijn wij tevreden. Ga weer zelfverzekerd over straat en kies voor Gerda Rouvoet Haarspecialist. Laat onze tevreden klanten u overtuigen en zet die dappere stap richting onze salon. 

Pruik kopen in Tilburg 

Ieder mens is uniek. Hoe u zich voelt en wat bij u past, is belangrijk bij het maken van een pruik op maat. Wat is de reden dat u kiest voor een pruik en wat zijn uw verwachtingen van een pruik van Europees haar? Tijdens uw bezoek aan onze salon nemen we alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Er is oog voor uw privacy en we voorzien u in een aparte kamer van alle adviezen. Zien we u snel bij ons in de salon? Na het maken van uw gratis afspraak laat de intake niet lang op zich wachten. 

Gerda Rouvoet logo
Gerda Rouvoet

Stel uw vraag

Pruiken van echt haar | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

© Gerda Rouvoet

Designpro.nl & Z-IM